Blundstone

Forbered fødderne til festival

29.05.2024Festivalen

Mærk Roskilde Festival under dine fødder hele året rundt. Vi lancerer de perfekte festivalstøvler i samarbejde med Blundstone.

Om blot én måned slår vi dørene op for årets festival, så du endelig kan komme ud og mærke den forventningsfulde duft, suset i maven og bassen, der pumper. Er du allerede ved at planlægge dine festivaloutfits, men mangler det perfekte par sko som prikken over i’et? Så har vi gode nyheder til dig!

Lørdag 1. juni klokken 12.00 lancerer vi nemlig den ultimative festivalstøvle i samarbejde med Blundstone, der laver kvalitetsstøvler til dine udendørsaktiviteter. Denne helt særlige støvle bringer både komfort og stil til dine festivaloplevelser, så du kun skal koncentrere dig om alt det sjove.

Se støvlerne her:

Samarbejdet med Blundstone giver dig klassikeren til dine festivaloutfits. Støvlerne er både stilrene og praktiske – og så emmer de af orange feeling. Samtidig får du fuld plade på komfort, både når du trasker rundt i det grønne festivalgræs, når du danser euforisk til koncerterne og til alle dine fremtidige outdoor-eventyr.

Så klæd fødderne på, og gør dig klar til at indtage festivalpladsen!

Du kan købe vores festivalstøvler i shoppen fra lørdag 1. juni klokken 12.00.