- Lørdag 5. juli11.00, Food Is Now
Hvad er god ost? Hvordan laver man den? Og hvordan ser fremtidens ost ud?
Hos Food Is Now inviterer Færm og Øllingegaard til en afslappet snak og en lækker smagning, hvor vi udforsker både klassiske og nye måder at lave ost på.
Færm byder på deres bud på plantebaserede oste med masser af smag og håndværk, mens Øllingegaard tager de klassiske mejeriprodukter med, så du kan sammenligne og finde dine egne favoritter.
Sæt tænderne i fremtiden – og vær med til at smage, snakke og dele dine tanker om, hvor osten er på vej hen.
Færm udvikler plantebaseret osteteknologi, der bliver adopteret af den etablerede mejeriindustri ved at oversætte mejerividenskab til planter.
Øllingegaard er et 30 år gammelt 100 procent økologisk mejeri, som blev fusioneret med Naturmælk i 2017. Øllingegaard producerer alle former for mejeriprodukter på old-school-måden, men arbejder på en grøn omstilling fra 100 procent mejeri til fødevareproduktion.
Færm er støttet af Novo Nordisk Fonden og Human Act Development.