KUNDO 16X9

KUNDODK

MANDAG 1. JULI

Alsidig dansk rapper på vej mod stjernerne

  • Mandag 1. juli
    23.45, Eos

Som et lyn fra en klar himmel ramte Kundo den danske hiphop-scene i starten af 2023 med singlen “7100”. Titlen refererer til postnummeret for rapperens hjemstavn i Vejle. En hjemstavn som takket være Kundo nu er blevet solidt plantet på hiphop-landkortet. 

I det hele taget er Vejle-rapperen hurtigt blevet et navn, der er svært at komme udenom. Hans første EP, Bar’ En Drøm, opnåede store anmelderroser og introducerede en kunstner, der kan bevæge sig fra smooth og næsten jazzede produktioner til soulede popmelodier og en mere rå og beat-tung stil med elementer af trap.  

Siden har han hittet stort med Lamin-samarbejdet “North Face”, der udkom i starten af 2024. Og har 2023 været et stærkt år for Kundo, så er 2024 allerede af bl.a. Soundvenue spået til at blive året, hvor Kundo bevæger sig op i dansk raps helt tunge liga.  

Kundo har på sine indspilninger gjort sig bemærket ved at give plads til en eftertænksom og lyrisk side i dansk hiphop, men at han også kan skabe solid og inkluderende fest, har han flere gange bevist, bl.a. på Roskilde Festival i 2023, hvor han gav en kort, men magnetisk optræden. En optræden, der straks gav appetit på at opleve, hvad den talentfulde rapper kan levere i et fuldt koncertformat. Netop dét får man mulighed for at bevidne til sommer, hvor Kundo vender tilbage til Roskilde!