TEMS 16X9

TEMSNG

LØRDAG 6. JULI

Sublim afrobeats-bannerfører indtager Orange Scene til sit første danske show

  • Lørdag 6. juli
    17.00, Orange Scene

Væbnet med en stemme i verdensklasse og en livsbekræftende kraftudladning af afrobeats og R&B er Tems (alias Temilade Openiyi) på rekordtid blevet bannerfører for en afrikansk musikeksplosion, der kan høres hele vejen rundt om jorden, og som til sommer kulminerer med en gyngende og vuggende kæmpefest på Orange Scene. 

Den Grammy-vindende og Oscar-nominerede nigerianske sanger, sangskriver og producer holder netop nu verden hen i længselsfuld spænding over nyt om Tems’ længeventede debutalbum. Albummet ventes at lande i 2024 og bliver af førende musikmedier spået som dét, der kan skubbe hende op på toppen af afrobeats-bjerget, som i forvejen befolkes af kæmpestjerner som Burna Boy, Wizkid og Rema. 

Siden debutsinglen ”Mr Rebel” fra 2018 har Tems levet to liv: ét som superstjernernes foretrukne samarbejdspartner og ét som en global hitmager i egen ret. Tems har på den ene side lånt sin sublime vokal ud til navne som Wizkid, Future, Drake og Beyonce, mens hun i eget navn har udfyldt kæmpearenaer i hjemlandet og festivaler som Lollapalooza i USA sidste år og engelske Glastonbury i 2022, til trods for at hun kun havde sluppet to ep’er, gennembruddet For Broken Ears og opfølgeren med den (synes vi selv) fantastiske titel If Orange Was a Place. 

Uanset på hvilke adresser man har kunnet opleve Tems, er det, som om hun befinder sig på hjemmebane, for den nigerianske sanger har bevist, at hun er en ekstraordinær og tryllebindende liveoplevelse, som man bliver nødt til at opleve. Og det bliver første gang, at Danmark får chancen, når hun indtager Orange Scene til sommer med sit band og et hitspækket repertoire!