Ansøg

Deadline 16. april 2020 

Bemærk, at du også skal have en billet til Roskilde Festival. 

Dream City er kendetegnet ved at være stærkt brugerstyret, og derfor er det lejrene i området som har defineret Dream City’s værdier. Det er der blandt andet kommet et camping codex ud af, hvor lejrene internt er enige om hvornår der spilles musik, hvornår området ryddes op og hvordan vi skaber et godt og stærkt fællesskab, som rækker langt ud over de enkelte lejre.

I Dream City ligger der primært lejre som bygger konstruktioner, men der er også enkelte eventlejre. Det input man bringer til Dream City, behøver nemlig ikke indebære en konstruktion, men det er det, Dream City er kendt for og her du, som det eneste campingområde på festivalen, har mulighed for at opføre en konstruktion og blive en del af byen. Kerneværdier og krav til lejrene er, at de tager ansvar for hinanden og området og er socialt og miljømæssigt bærerdygtige. Derfor er det ikke nok at komme med en konstruktion, Dream City har fokus på kvalitet, og man skal derfor også have udtænkt meningsfulde events og inputs til området, som inddrager andre Dreamers og de øvrige gæster på festivalen.

I Dream City har vi en periode fra midt april til weekenden før festivalen åbner, hvor lejrene i alle weekender har mulighed for at bygge på deres projekter og mødes med de andre lejre nede på vores plads i Roskilde.

Registreringsprocedurer:
I Dream City er der tre skridt i ansøgningsprocessen.

  1. Ansøg igennem ansøgningsskemaet her på siden.
  2. Deltag i en af de workshops der udbydes i løbet af marts og april. Her vil lejrene lære mere om byggekonstruktioner og anden praktik. (Workshops er grundet COVID-19 udskudt. Vi arbejder på digitaleworkshops i maj, datoer for disse er TBA)
  3. Deltag i åbningen af Dream City i maj/juni, den endelige dato kan endnu ikke fastsættes.

For at deltage i Dream City, skal man altså igennem vores tre steps. Som nævnt ovenstående er step 2 og 3, grundet COVID-19, ikke datomæssigt fastlagt endnu, vi kontakter alle ansøgeres ansvarspersoner når vi ved mere.

Placering

Område H i East (se kort)

Ansøgningsperiode:

24. februar kl. 12.00 – 16. april kl. 23.59

Forventet svar på ansøgning:

Først i maj

Opbygning:

(opbygning af konstruktioner håbes påbegyndt i maj/juni)

Åbningsdato:

27. juni kl. 16.00

Kontakt:

Dreamcity@roskilde-festival.dk