DREAM CITY (UDSOLGT)

Ansøgning lukket


Ansøgning åbner: 1. marts.
Ansøgning lukker: 8. april 23:59.

Dream City ligger centralt på Roskilde Festival, i East. Dream City er kendetegnet ved at være stærkt brugerstyret og derfor er det området, som har defineret Dream City’s værdier. Dette er gjort blandt andet gennem et camping codex, hvor vi internt er enige om, hvornår der spilles musik, oprydning af hele området, og hvordan vi skaber et godt og stærkt fællesskab, som rækker langt ud over de enkelte camps. 

I Dream City ligger der primært camps, som bygger konstruktioner, men der er også enkelte event camps. I år behøver campen ikke indebære en konstruktion, men det er stadig muligt at opføre konstruktioner i Dream City.

Som Dreamers tager vi ansvar for hinanden og for området. Derfor er det ikke nok at komme med en konstruktion. Dream City vil have kvalitet, og man skal derfor også have udtænkt meningsfulde events og inputs til området, som inddrager Dreamers og de øvrige festivaldeltagere

Fra midt april har camps mulighed for at bygge deres konstruktioner og møde andre Dreamers ude på campingpladsen i weekenderne. Dream City skal stå klar 19. juni 2022. 

Registreringsprocedure: 

Dream City åbner for registrering d. 1/3. Registreringen lukker d. 8/4 kl. 23:59.  

3 steps sign-up.  

  1. Man udfylder registreringsformularen her på RF’s side. 
  2. Man skal deltage i én workshop. Datoer vil blive oplyst på mail, og der udbydes flere. 
  3. Den sidste del af sign-up er ved Dream Citys åbning d. 16/4 (efter man er tildelt sin plads).

Al nødvendig info vil fremgå på Roskilde Festivals registreringsside til Dream City, på Dream City’s Facebook side og i det mailmateriale vi tilsender jer, efter I har udført første del af jeres sign-up, nemlig registreringen. De camps som ikke har udført både første og anden del af Sign-up inden for deadline, vil ikke have mulighed for deltagelse i Dream City. Den 13. april får I svar på om I er blevet tildelt en plads i Dream City. 

Har du spørgsmål om Dream City, kan du skrive til: Dreamcity@roskilde-festival.dk

Spørgsmål kan også stilles til Dreamers i Facebook-gruppen Dream City Dreamers.

MÅSKE DU VIL
KUNNE LIDE