BLIV FRIVILLIG

Vil du være en del af Nordeuropas største festival? 

Over 30.000 frivillige er hvert år sammen om at skabe én af verdens største midlertidige byer; festivalbyen i Roskilde med over 130.000 indbyggere. Det stærke frivillige engagement er Roskilde Festivals DNA.

Vil du være frivillig på Roskilde Festival? Så find en frivilligtjans herunder der passer til dig, og ansøg som angivet i opslaget. Opslagene indeholder både tjanser udbudt af Foreningen Roskilde Festival, samt fra foreninger som festivalen samarbejder med.

Du kan se opslag her, når de er klar.

Du kan også følge med på Facebook siden: Roskilde Festival – become a volunteer, hvor der jævnligt deles nye opslag. I gruppen kan du søge eller udbyde frivilligtjanser og komme i kontakt med andre frivillige.

Lige om lidt er det sommer og Roskilde Festival løber af stablen. Kunne du tænke dig at blive en del af verdens bedste sammenhold? Og vil du være inviteret til både festival og fest med dine 200 medfrivillige hver eneste dag med alt betalt? Så er det os du skal være frivillig for!

ALDERSKRAV: Over 18 år
SPROGKRAV: Dansk og/eller engelsk

Muskelsvindfonden har fire madboder omkring pladsen, som hver især sælger gourmet-dåsemad og pizzaer. Man bliver en del af et hold på ca. 10-12 mennesker som møder ind i én af boderne. Man har ca. 6-7 vagter for delt over de otte dage. En indsats varer ca. 8 timer, hvor efter man holder fri i 24 timer. Fritiden tilbringer de fleste af vores frivillige i vores eget bo-område (ved slagteriskolen) hvor vi har eget køkken, overnatning, bad, toiletter og fest- og hyggefaciliteter.

HVAD FØLGER MED AT VÆRE FRIVILLIG FOR MUSKELSVINDFORNDEN PÅ ROSKILDE?

 • Armbånd til festivalen (partout)
 • Transport til og fra festivalen arrangeret (og betalt)
 • Fire måltider om dagen (plus al den mad du kan spise fra vores boder (ikke pizza)) 
 • Gratis drikkevarer hele døgnet (inkl. øl)
 • 200 nye venner – vores fællesskab er helt unikt
 • Overnatning med tag over hovedet (slagteriskolen)
 • Adgang til varme bade og rene toiletter
 • T-shirts og sweatshirt til at have på når du arbejder
 • Invitation til alle Muskelsvindfondens arrangementer som frivillig, fx stor afslutningsfest i september.

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

 • At du er klar på at have det sjovt og møde nye mennesker
 • At du gider knokle for at tjene flest mulige penge til personer med Muskelsvind
 • At du kan sætte kryds i kalenderen fra d. 26. juni – 5. juli.
 • At du er frisk på at arbejde mere end 32 timer, for til gengæld ikke at hive en eneste krone op af lommen selv.

HVORDAN MELDER DU DIG?

Du skal blot gå ind på vores side www.crewet.dk og oprette en profil. Vi indhenter derefter straffeattest og børneattest på dig, hvilket tager op til 48 timer – og så har du et login til siden. Så snart du har dit login kan du tilmelde dig som frivillig til Roskilde under ”tilmeld”.

Er du i tvivl om det mindste er du velkommen til at kontakte Stephie Jakobsen på stan@muskelsvindfonden.dk eller 22 65 24 77.

Vil du være med til at gøre en forskel? Brænder du for at gøre verden et bedre sted, og nedsætte mængden af affald? Vil du gerne være en del af et fantastisk hold, som arbejder hårdt for at gøre en forskel under festivalen, med at nedsætte affaldsmængden?

ALDER: Minimum 18 år
SPROG: Dansk eller engelsk

ET SAMARBEJDE MED ReAct

Vi indgår i et samarbejde med ReAct, som har en mission om at forvandle ”affald til guld”. Opgaven er at formidle budskabet til festivals gæsterne. Du vil i løbet af vagten komme i kontakt med en masse festivals gæster, og det vil være din opgave at fortælle om hvordan netop gæsterne kan gøre den største forskel for at få indsamlet skrald i løbet af festivalen. Du vil blive udstyret med affaldsposer og handsker, men det er IKKE meningen at du skal samle affald, men at du kan inspirere gæsterne på festivalen til selv at samle deres skrald op.

HVAD ER DIN ROLLE?

Du vil indgå i et hold på omkring 20 personer, og der vil være en leder tilknyttet holdet. Der vil kører en opsamlingsbil rundt sammen med holdet, og sammen kommer i til at kører rundt ude på festivals pladsen.

Din rolle vil være at tale med festivals gæsterne, og din opgave vil være at inspirere gæsterne til selv at gøre festivals pladsen et renere sted. Der vil derfor indgå en masse samtale med festivals gæsterne.

VAGTERNE

Vagterne er på 8 timer, og der vil i alt være 4 vagter. Vagterne forgår fra 8:30-16:30, og der er IKKE nattevagter.

Hvis du er interesseret i et indgå i dette unikke team, så skriv meget gerne til os.

Ansøgningsfristen er d. 20. juni 2020

Er du interesseret? Kontakt da Daniel Behr: daniel.r.behr@me.com

Sprogkrav: Dansk, svensk, norsk og/eller engelsk

Alderskrav: Vi har enkelte pladser til 17 årige, og når disse er fyldt op er kravet 18 år.

 

Hos os yder man en frivilligindsats på 24 timer som ligger i musikdagene (1. juli – 4. juli). Du har mulighed for ved tilmelding at fravælge 1 vagt, hvis du ved at der er noget musik du gerne vil høre

Vi tilbyder dig som frivillig mad fra onsdag den 1. juli kl. 17 til og med lørdag den 4. juli om aftenen, også selv om du ikke er på vagt.

OM OPGAVEN

Vi står for at alle toiletter på selve festivalpladsen (IKKE campingområder) er top shiny

 • Renholde håndvaske som skrubbes med sæbe
 • Skifte toiletpapir, feje og fjerne papir på toiletter, og rydde op rundt om bygningerne
 • Sikre toiletterne ikke stopper til og ser pæne ud
 • Indrapportere ”uorden” på toiletter, ting I ikke selv kan reparere eller andet
 • Poser til hygiejnebind skiftes og affaldsposer tømmes
 • På morgenvagter skal alle toiletter rengøres grundigt
 • På øvrige vagter rengøres toiletterne efter behov

Læs mere om pågaven og tilmeld dig her: www.aifpaaroskilde.dk

Sprogkrav: dansk

Alderskrav: minimum 21 år

Divisionen Deltagere søger nye frivillige med tilknytning til scenesikkerhed på Vestscenerne som tæller Rising, Countdown, Pavilion & Apollo. Så er du en frisk, glad og sprudlende type, som sætter en ære i at yde et højt serviceniveau med et smil på læben, så tøv ikke med at læse videre og efterfølgende sende os en ansøgning via mail.

OM DIG

Først og fremmest er det et krav, at du er fyldt 21 år, når festivalen starter. Dernæst skal du have super meget lyst til at blive tilknyttet én af Vestscenerne og virkelig kunne tage fat, når det går stærkt, og der er mange mennesker og ganske høj musik omkring dig. Modsat skulle du også kunne trives og hygge dig, når der sker knapt så meget ud på de tidlige morgentimer, og mågerne om muligt skriger om kap med din træthed. Kort sagt skal du være skarp og omstillingsparat, hvilket stiller krav til, at du som person er klar til også at udfordre dig selv både fysisk og psykisk.

OM OS

Under scenesikkerhed på Vestscenerne er vi ud over dig mange andre frivillige. Flere har været med i mange år, og en del andre vil ligesom dig enten være helt nye eller blot have en enkelt eller to festivaler bag sig. Af den årsag er vi også rigtig gode til at tage mod nye og med det samme sørge for, at netop DU føler dig velkommen.

OPGAVEN ACCESS OG FRONTSTAGE CROWD SAFETY

Når du søger hos Vestscenerne skal du kunne se dig selv indgå i begge af nedenstående funktioner:

Access: Du er her med til at bemande positioner på vores område. Det vil sige foretage adgangskontrol af dem, der gerne vil ind på vores område og tjekke, at de har den rigtige akkreditering og dermed formel adgang til vores område.

Frontstage: Du er her sammen med dit hold hvor du skal være med til at sørge for, at vores gæster har det godt under afvikling af koncerterne. Du vil stå med ryggen til scenen, som spiller ganske  musik samtidig med, at du har vores gæster foran dig, som du skal hjælpe med at passe på. Du skal blandt andet dele vand ud og være med til at trække publikum væk, hvis de f.eks. sidder fast i en menneskemængde. Denne funktion kræver, at du har en god fysik og er psykisk robust.

DET MED SMÅT

Du kan hos os være frivillig i enten minimum 32 timer med vagter startende i Warm-Up dagene eller i minimum 24 timer fordelt på vagter, som ligger i de fire dage, musikken spiller på festivalpladsen.

Det forventes i øvrigt at du deltager i ét infomøde samt et sikkerheds-kursus, som begge afholdes på festivalens hovedkontor på Havsteensvej 11 i Roskilde.

Som tak for hjælpen modtager du ét adgangsgivende armbånd til hele festivalen samt én spisebillet pr. vagt - og ti drikkevouchers og én Roskilde Festival frivillig T-shirt.

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Kan du se dig selv i rollen som frivillig hos os, så send hjertens gerne med det samme en ansøgning til følgende adresse: frivillig.gs.iw@roskilde-festival.dk hvor du bedes fortælle lidt om dig selv og i øvrigt nævne, om du har interesse i 32 eller 24 timers frivilligt arbejde.

/. HR, Scenesikkerhed Vestscenerne

 

Vest scenerne tæller Rising, Countdown, Pavilion & Apollo. Kapaciteten er langt mindre end festivalens største scener. Til gengæld præsenterer Vestscenerne fede og anderledes koncertoplevelser.

Sprogkrav: dansk eller engelsk

Alderskrav: minimum 18 år

Lige nu søger superpantboden på musikpladsen frivillige til at give den gas sammen med os.

Vi har flere typer af indsatser, så om du har ledererfaring, ønsker ansvar for kassen eller ønsker en af vores mange andre opgaver. Så er du velkommen hos os.

 • Vi søger frivillige der er over 18 år
 • Er Serviceminded
 • God til samarbejde
 • Bidrager med en ”awesome ”stemning til holdet.

Hos os yder man en frivilligindsats på 24 timer som ligger i musik dagene. Du kan vælge at tage dem over 2 eller 3 vagter. Du er selv med til at vælge vagterne så du kender dine tider allerede ved tilmeldingen. Vi har en mission om at hos os skal det være rart at være frivillig. Vi oplærer vores vagtledere i god ledelse og vi søger for gode arbejdsforhold.

Vi laver et lækkert afslappende bagområde hvor du kan holde din pause og slappe af. Nyde en sandwich, toast, chips, slik, is, saft og meget mere. Udover dette får du også madbilletter.

Skal du med?

Så skriv til allan.pedersen1984@gmail.com eller ring på 40986306

Sprogkrav: dansk eller engelsk

Alderskrav: minimum 18 år

Klimakamp i skumsprøjt og damp!

Kom og hjælp os med at vaske glas på Roskilde Festival 2020!

Vil du være en del af Roskilde Festival og årets indsats for at mindske plastikaffald på festivalen? Og vil du have mulighed for selv at vælge dine vagter som frivillig?

Så læs mere her: 

HVEM ER VI

Team Genbrugsglas søger frivillige, der vil være med til at hjælpe miljøet og gøre Roskilde Festival fri for en hel del overflødigt plastik, derfor gentager vi succesen fra sidste års festival.

I samarbejde med Tuborg og Plastic Change, genanvender vi genbrugsglas i stedet for engangskrus under hele festivalen. Så går du op i genbrug og vil gøre en forskel, så kom og bliv en del af vores hold og tag din bedste ven/veninde eller et familiemedlem med og få en fantastisk oplevelse sammen.

DIN ROLLE

For at genbrugsglassene kan blive en succes, kræver det frivillige hænder, som ville hjælpe til med at sætte genbrugsglassene i vaskemaskinen og tømme pallerne. På den måde er du med til at genbrugsglassene bliver rene og klar til endnu en tur på festivalen. 

Man er på vagt 8-10 personer af gangen, hvor du selv har mulighed for at vælge en vagtpakke. Dermed kan du og din festival-buddy stadig se dit yndlings band på scenen.

INDSATSEN

Indsatsens består 4 vagter af 8 timer (dvs. i alt 32 timer):

 • 2 vagter under musikken
 • 2 vagter før eller efter musikken
 • Perioden og vagterne er 26/6 - 4/7

LYDER DETTE SOM NOGET FOR DIG?

Kontaktinfo: Skriv til Albert, albert.rischel@roskilde-festival.dk eller til genbrugskrus@roskilde-festival.dk

 

Vi håber, at du vil være en del af vores frivilligfællesskab.

- TEAM GENBRUGSGLAS

Vil du være med til implementeringen af den digitale adgangskontrol? I år opsætter festivalen digital adgangskontrol i hele den ydre perimeter, med målet om at gøre det enklere og mere sikkert for vores deltagere. Og du kan komme med på rejsen.

Alderskrav: minimum 18 år

Sprogkrav: Dansk og lidt engelsk på "hverdags" niveau

OM HOLDET

Du vil blive en del af Digital Adgangskontrol teamet, hvor du sammen med andre ildsjæle og frivillige bliver en del af et nyopstartet supportteam. Vi er en blandet landhandel med forskellige baggrunde, men vigtigst af alt, så har vi alle en fælles ambition om at forbedre festivaloplevelsen for vores deltagere.

INDSATSEN

Som 32-timersfrivillig på Team Digital Adgangskontrol ligger din indsats fra d. 20. juni til og med d. 5. juli, og vi har en 24/7 support som skal behandles. Du har 4 vagter af 8 timer og max 2 vagter under musik dagene. Bemærk at indsatsen allerede starter d. 20. juni. Derudover skal du regne med at afsætte 1-2 aftener før festivalen, hvor du skal deltage i træningsaftener, så du har mulighed for at lære udstyret at kende, inden vi går på græs.

FRIVILLIGOPGAVER

Vi søger en håndfuld frivillige med forskellige kompetencer. Vores supportteam varetager telefoniske henvendelser, udkørende support, som skal yde support ved portene og sidst, men ikke mindst så observerer vi også, så vi kan indsamle nyttig viden.

Så hvis du kan nikke genkende til nogle af punkterne nedenfor, så er det muligvis dig vi netop står og mangler.

 • Jeg har en god generel forståelse for teknik og IT
 • Jeg er serviceminded og ansvarsfuld
 • Jeg kan holde hovedet koldt
 • Jeg er en holdspiller
 • Jeg har gode observations evner

INTERESSERET?

Lyder det som noget for dig? Skriv lidt om dig selv til Digital Adgangskontrols leder på karoline.selig@roskilde-festival.dk

Du er også velkommen til at give et kald, hvis du vil høre mere om opgaven på 28 40 14 10.

Be part of creating Roskilde Festival focusing on offering the most happy festival service to our guest staying in our area

Age demand: 18 years when Roskilde Festival starts
Language requirements: Danish or English

We are service hosts in camping area J-West, where we dressed in orange vests, walk between the tents providing a pleasant and safe experience for all festivalgoers.

ABOUT YOU

You must be a happy and festival-oriented person full of orange karma and be ready to be a part of our group.

YOUR JOB

As a volunteer at Roskilde Festival, you will have 4 x 8 hours shifts. The shifts will be spread out over the entire festival week – from Saturday 29 June to Sunday 7 July. You see the shift plan on https://roskildejob.dk/info-til-frivillige/

YOU GET

In return, you will get full access to all festival days, food and beverages during your shifts, a t-shirt, access to Volunteers’ Village and we also guarantee an experience with an excellent festival community of volunteers. Hereto, we offer you a lot of additional goodies. Take a look at https://roskildejob.dk/det-tilbyder-vi/

Sign-up:

If you are interested in joining our service hosts team, please sign up at https://roskildejob.dk/info-til-frivillige/.

Roskildejob supports the scouts in Skovvejens Blaa Spejdere. A scout group with focus on outdoor scouting in the forests. We do not have a scout house thus our scout activities take place outdoor in the nature. All the money we earn from being volunteers at Roskilde Festival are spent on offering our scouts and many non-scouts (600 kindergarten children) great experiences in the nature at our scout area.

Vi søger servicemindede, smilende og venlige personer, der tør tage ansvar og vil være med til at gøre campingområdet Clean out loud til et hyggeligt og behageligt sted at færdes.

Sprogkrav: dansk eller engelsk

Alder: minimum 18 år

KLUB10 er en forening der støtter idrætsforeninger og andre gode initiativer. Ved at være frivillig for os, er du bl.a. med til at støtte en masse unges mulighed for at dyrke idræt.

Som frivillig for KLUB10, arbejder du 4x8 timer, som servicemedarbejder i Clean out loud.

 • Her skal du være med til at holde orden,
 • Sørge for at der er pænt og sikkert at opholde sig
 • Besvare spørgsmål fra festivalens gæster så godt du kan
 • Du skal være fyldt 18 år senest d.27/6-2020
 • Dine vagter kan blive fordelt over 9 dage, hvis du er der alle dage
 • Du kan få vagter sammen med dine venner
 • Du kan læse mere på vores facebookside og hjemmeside

DETTE FÅR DU SOM FRIVILLIG FOR KLUB10

 • Mulighed for at bo i vores lejr - med masser af hygge, fest og gode forhold
 • Varme bade og toiletter
 • Adgang til fællestelt med bar, borde og bænke
 • Gratis morgenmad hver dag og fri adgang til mad på vagterne

Kontaktinfo:

ALDERSKRAV: Over 18 år
SPROGKRAV: Dansk

Hos JGI-Gymnastik i bycenter West på camping West har vi brug for skønne quinder og friske mænd til at stå for madproduktion, salg og tøjvask. Vi har faktisk mad til hele døgnet. Brunch-tallerken, sandwich, lasagne og naturligvis varme og kolde drikke. Vi har også 10 vaskemaskiner og 10 tørretumblere, der kører døgnet rundt til glæde for festivalens gæster og de andre boder.

HVEM ER VI

Bag boden står Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforenings Gymnastikafdeling (JGI-Gymnastik). Vi har cirka 900 børn, unge og voksne som årligt går til gymnastik hos os, og pengene fra Roskilde Festival går til ture og redskaber. Vi kom med på Roskilde Festival i 1993. Vi bliver ved med at komme på festival, fordi de penge vi tjener er flødeskummet på foreningens lagkage. Det er kort sagt det, der gør vores forening sjov at være i.

HOS OS FÅR DU

Hos os spiser du gratis når du er på vagt. Desuden har vi et dejlig tørt medarbejdertelt, hvor folk crasher på gamle sofaer efter endt vagt for at hygge. Hos os kan du også lægge mobilen til opladning imens du er i boden.

VI SØGER

Vi skal bruge 195 frivillige, indsatsen fordeler sig over tre vagter og vi har åben alle 9 dage under festivalen.
Vi søger folk der er fyldt 18 år (seneste dagen før årets Roskilde Festival).

INTERESSERET

Login på www.jgi-gymnastik.dk for at booke din plads. Når du har gennemført tilmeldingen er du garanteret en indsats sammen med os.

Like os på facebook: JGI-Gymnastik på Roskilde Festival

Og husk også at få lavet en profil i festivalens eget tilmeldingssystem, People.

ALDER: Minimum 18 år ved festivallens start
SPROG: Dansk eller engelsk

Har du lyst til at være frivillig på Roskilde Festival i år? Og elsker du vietnamesisk mad? Så kig her!

HVEM, HVAD OG HVORNÅR?

Lê Trang er en vietnamesisk mad bod, som laver street food af høj kvalitet. Vi søger engagerede frivillige, som gerne vil være med til, at skabe en god stemning til årets festival. Perioden er fra d. 27/06 – 04/07 med en indsats på 32 timer.  

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra restaurationsbranchen og det vietnamesiske køkken – men det er ikke et krav!

Vores forventninger til dig som frivillige vil være, at du er serviceminded, pligtopfyldende, arbejder hurtigt, da der kan blive meget travlt og du kan holde overblikket. Du skal være fyldt 18 ved festivalens start.

INDSATSEN

 • Ekspedering af kunder
 • Udlevering af mad
 • Varemodtagelse
 • Oprydning, rengøring og opvask
 • Lettere madlavning
 • Holde vagt

VI KAN TILBYDE DIG

 • Adgangsarmbånd til hele festivalen og frivillig campen.
 • Forplejning mens du er på vagt.
 • At blive en del af et passioneret team, som brænder for, at gøre Roskilde Festival til en fed og fantastisk oplevelse både for gæster og frivillige.
 • Få nye kompetencer indenfor restaurations- og køkkenfaget med et twist af vietnamesisk kultur.

KONTAKT

Har du nogen spørgsmål eller er du interesseret i at blive frivillig sammen med os, så send os en mail på sherille@letrang.dk med dit navn, alder, adresse, telefon nummer og en kort beskrivelse af dig selv og din motivation for at være en del af vores team.

Vi glæder os til at høre fra dig!