BRUTALISMUS 3000

BRUTALISMUS 3000DE

TORSDAG 4. JULI

Berliner-duo sætter dansegulvet i brand med gabbertechno, punk og hyperpop

  • Torsdag nat 4. juli*
    02.15, Apollo

* Denne kunstner er del af torsdagsprogrammet. Koncerten starter kl. 02.15 natten mellem torsdag og fredag.

Under genrebetegnelsen nu-gabber-post-techno-punk har Brutalismus 3000 siden deres første singler fra 2020 sat ild i dansefødder på de europæiske klubber, ligesom de vakte opsigt med en intens Boiler Room-session i 2021.

Victoria Vassiliki Daldas og Theo Zeitner mødtes egentlig på en Tinder-date i Berlin, men den musik, der opstod ud af mødet, var ikke just af søde slags. I stedet bondede de to hurtigt over en fælles kærlighed for den mørke og postpunkede Neue Deutsche Welle-musik og de hårdtslående og ultrahurtige technobeats fra gabber-scenen. Og snart havde de skabt deres eget bastardbaby ud af denne fælles kærlighed: Brutalismus 3000.

I duoens musik skydes der med skarpt, når de med punket attitude og ofte sarkastiske tekster på både engelsk, tysk og slovakisk river publikum rundt over en bund af brutale gabber-beats tilsat elementer af electroclash og hyperpop.

Bangers som "Bitchboss" og "Satan Was A Babyboomer" oser af duoens ætsende humor og attitude, og i 2023 udsendte Brutalismus 3000 endelig deres debutalbum Ultrakunst. Med hits som “Die Liebe Kommt Nicht Aus Berlin” lever albummet op til både hypen og det brutale ry.

Brutalismus 3000 gør sig nu klar til at give Roskilde Festival en hårdtslående lektion i punket gabber og ultrakunst, og det kommer med garanti ikke til at gå stille for sig!