Pil

PILDK

FREDAG 5. JULI

Det danske stortalent vender tilbage til Roskilde med sin begavede og sårbare pop

  • Fredag 5. juli
    14.00, Arena

I en ung generation af dansksprogede sangere, der favner både den uimodståelige popfest og tilværelsens svære følelser, står Pil absolut som en af de stærkeste stemmer.

Hendes evne til at skabe pop med hjerne, hjerte og følelserne uden på tøjet, hvor melankoli og musikalsk legesyge går hånd i hånd, har hun demonstreret på en række fantastiske singler, samarbejder med navne som Andreas Odbjerg og Burhan G samt på det smukke debutalbum Kom vi flyver, siger du (2022). Og i 2023 skabte hun en formfuldendt popfest for et talstærkt publikum under Roskilde Festivals First Days. En koncert, der cementerede Pil som et forrygende live-navn, hvilket vi heldigvis kan se frem til at opleve igen i 2024.

For nylig modtog hun prisen P3 Talentet til P3 Guld, og der er da heller ingen tvivl om, at Pil er et talent i rivende udvikling. Hør bare den nye single “Andre Venner”, som fortsætter hendes udsøgte blanding af melankolske stemninger, sårbarhed og skarptskåret pop.

Pils musik kan bedst beskrives som en god ven, der lytter tålmodigt, når livet gør ondt, men som også gerne ledsager dig på dansegulvet. Lad dig roligt favne, når hun atter indtager Roskilde med sine gribende melodier.