Alexander Fazio 250622 Aabning Vest 4

Book din Early Entry

07.05.2024Festivalen

Vær blandt de første til at ankomme på Roskilde Festival 2024 med en Early Entry-billet. Onsdag 8. maj klokken 11.00 går salget i luften.

Vil du tidligt ind på Roskilde Festival, vil du undgå risikoen for at stå i timelange køer ved den officielle åbning, og vil du sikre dig en god campingplads til dig og venner?

Så skal du gøre dig klar til at købe Early Entry-billetter. Salget går i luften onsdag klokken 11.00 – og mange af billetterne ryger hurtigt.

Hvad er Early Entry? 

Vi bliver samlet rigtig mange, når vi åbner for Roskilde Festival lørdag 29. juni klokken 16.00. Early Entry-billetten er din chance for at tage hul på festivalen før alle andre og for at finde den bedste ledige plads til dig og din lejr. Billetten giver dig nemlig mulighed for at ankomme tidligt, trygt og blandt de første til årets Roskilde Festival

De første bliver lukket ind klokken 10.00, altså seks timer før den officielle åbning.

Du køber billet til et tidsslot. Køber du for eksempel Early Entry-billet til tidsslottet 10.00, vil du blive lukket ind mellem 10.00 og 10.30. Det sidste tidsslot er klokken 15.30.

Alexander Fazio

Der findes syv forskellige typer Early Entry-billetter: 

  • West 

  • South 

  • East

  • Caravan North 

  • Caravan South 

  • Med tog fra Roskilde St. til Roskilde Festivalstation i West

  • Med bus fra Hillerød St. til Entrance East 

Priser og regler

Prisen for en almindelig Early Entry-billet uden togafgang er 50 kroner pr. person. Vil du for eksempel tidligt ind sammen tre venner, skal I alle fire have en Early Entry-billet.

Ved Early Entry i Caravan North og Caravan South skal du købe én billet pr. caravan – ikke pr. Person.

Early Entry-billetten med togafgang koster 75 kroner. Du finder togafgange inde i shoppen, hvor du køber din Early Entry-billet.

Early Entry-billetten med busafgang fra Hillerød St. koster 105 kroner. Du finder busafgange inde i shoppen, hvor du køber din Early Entry-billet.

Book Early Entry i East, bo i West

Det er muligt at krydse gangbroen mellem Camping West og Camping East – også under Early Entry. Det betyder, at du sagtens kan booke Early Entry i East og finde et campingspot i Camping West.