VOLUNTEER POSITIONS

Do you want to help create Roskilde Festival 2023?

On this page we have collected our exciting volunteer roles.

You can sort the postings according to your interests by clicking on the areas. In the individual postings you can see who you should contact to become part of the team. If you want to see more options you can also follow our Facebook-group Roskilde Festival – Become a volunteer. 

 

SPROGKRAV: Du skal kunne tale og forstå dansk.

ALDERSKRAV: Du skal være fyldt 21 år

 

Vi har netop muligheden for at kunne tilbyde dig en plads allerede nu! 

Vi mangler frivillige til vores frontstage, backstage og LineUp på vores fantastiske scener på Roskilde Festival.

Og hvorfor er det nu, du skal vælge os at blive frivillig hos os? 

En af vores frivillige fortæller: Fordi man bliver lykkelig og stolt helt ned i storetåen, når man får en high-5 eller et kram af en fremmede efter en koncert, som tak for man var der for dem og var med til at skabe den fantastiske ramme, som de elskede og havde en enestående oplevelse i. 
Og fordi man bliver en del af et helt unikt fællesskab af vildt fremmede mennesker, der i en uge om året bliver ens nærmeste familie, som man simpelthen ikke kan vente med at se og kramme igen året efter. Et fællesskab der skaber noget helt utroligt og i virkeligheden fuldstændigt unikt.  

En verden, som kun eksisterer en uge om året, men som er så uendeligt kompleks og fascinerende, og som det er spændende at få lov til at se ind i maskinrummet på - og endda være med til at få til at hænge sammen.” 

Om dig

Først og fremmest er det et krav, at du er fyldt 21 år, når festivalen starter lørdag 24. juni 2023. Dernæst skal du have super meget lyst til at blive tilknyttet en af vores scener og virkelig kunne tage fat, når det går stærkt.  
Der er mange mennesker og ganske høj musik omkring dig. Modsat skulle du også kunne trives og hygge dig, når der sker knapt så meget ud på de tidlige morgentimer, og mågerne om muligt skriger om kap med din træthed.  
Kort sagt skal du være skarp og omstillingsparat. Det stiller krav til, at du som person er klar til også at udfordre dig selv både fysisk og psykisk. 

 

”Men jeg vil faktisk gerne være frivillig, men kun hvis jeg kan få vagt sammen med min ven!” 

Det tror vi, alle kender – så derfor er alle frivillige også inddelt i hold, der sikrer, at I kan få vagter sammen – og derved også nyde resten af festivalen sammen. Selv om vi nu synes, det er sjoveste at være på vagt. 

Vores scener

Vi har 3 scener i Vest: Apollo, Gaia og EOS, Orange i midten og 3 scener i Øst: Avalon, Gloria og Arena.  
Fælles for alle scenerne er, at vi både har frivillige foran scenen under koncerterne til at være passe på publikum og skabe den gode stemning sammen med dem, når artisterne gæster festivalen.  
Bag scenerne har vi ligeledes frivillige, der er med til at passe på vores backstage område – der indeholder alt fra kontorer, artister, grej, porte og ikke mindst alle dine medfrivillige. 

 • Vi søger frivillige til Apollo, Orange og Arena. Her er det 24-timer frivillige, vi søger. Du får 3 vagter i perioden onsdag 28. juni – lørdag 1. juli 2023.  
 • Vi søger frivillige til Gaia og EOS. Her er er det 32-timers frivillige, vi søger. Du får 4 vagter i perioden søndag 25. juni – lørdag 1. juli 2023.  

 

 Rollen som frivillig til frontstage indebærer...

Du er her sammen med dit hold, hvor du skal være med til at sørge for, at vores gæster har det godt under afvikling af koncerterne. Du kender dem måske allerede som de orange veste foran scenen.  
Du vil stå med ryggen til scenen og vores gæster foran dig, Du skal blandt andet dele vand ud og være med til at hjælpe publikum væk fra de områder, hvor de står tæt.  
Du skal være mega god til at give high fives til vores gæster og sætte en god stemning! Denne funktion kræver, at du har en god fysik og er psykisk robust. 

Vi søger efter frivillige til denne rolle på følgende scener: Gaia, EOS, Apollo, Orange og Arena. 

Rollen som frivillig til backstage indebærer...

Du er her med til at bemande adgangspositioner på vores område. Det vil sige foretage adgangskontrol af dem, der gerne vil ind på vores område og tjekke, at de har den rigtige akkreditering og dermed formel adgang til vores område.  
Men samtidig også have let til smil og være hjælpsom, når du bliver mødt af vores fantastiske gæster med spørgsmål. 

Vi søger efter frivillige til denne rolle på følgende scener: Gaia, EOS, Apollo og Arena. 

Rollen som frivillig til LineUp indebærer...

Du er med til at dele armbånd ud til de af vores gæster, der gerne vil have adgang til vores inderste pit foran scenen under afvikling af en specifik koncert. Du er her også med til at holde styr på og afvikle køen og sørge for, at alt går ordentligt og roligt for sig.  
Men samtidig også have let til smil og være hjælpsom, når du bliver mødt af vores fantastiske gæster med spørgsmål. 

Vi søger efter frivillige til denne rolle på følgende scener: Apollo, Orange og Arena. 

Om os

Under Programsikkerhed på scenerne er vi udover dig mange andre frivillige. Flere har været med i mange år, og en del andre vil ligesom dig enten være helt nye eller blot have en enkelt eller to festivaler bag sig. Af den årsag er vi også rigtig gode til at tage imod nye og med det samme sørge for, at netop DU føler dig velkommen.

Det med småt

Du skal hos os være frivillig i minimum 24 timer (fordelt på tre vagter). Ud over det forventes, at du i perioden inden festivalen deltager i ét infomøde (ca. 2 timers varighed) samt et scenesikkerhedskursus (ca. 4 timers varighed), som er på festivalens hovedkontor på Havsteensvej 11 i Roskilde. 
Som tak for hjælpen modtager du ét adgangsgivende armbånd til hele festivalen samt tre spise- og ti drikkevouchers, mulighed for at booke en plads på Volunteer Camping (hvor du selv har eget telt med, som du også selv sætter op og naturligvis tager med dig hjem igen) og én Roskilde Festival frivillig T-shirt.  

Men aller vigtigst så bliver du en del af den store glade festivalfamilie med hang til #theorangefeeling. Vi sætter frivilligpleje meget højt og glæder os hvert år til hyggeligt gensyn med hinanden og ikke mindst til at møde alle de nye medlemmer af familien. 

Så skal du ikke være med hos os? Jo da….dét er da lige præcis det, du skal 

Lyder det som noget for dig? Så send en mail, hvor du fortæller om dig selv – hvad laver du til hver dag, hvorfor lige netop Roskilde Festival og hvad brænder du aller mest for? Skriv i emnefeltet, om du søger ”Backstage”, ”Frontstage” eller ”LineUp”. Hvis du allerede ved, hvilken scene du er interesseret i at være frivillig på, så skriv også gerne det – ellers finder vi det perfekte match til dig. 

Vores mail er: frivillig.programsikkerhed@roskilde-festival.dk 

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig – og endnu mere til at lære dig at kende! 

 

AGE REQUIREMENTS: min. 18 when the festival starts

LANGUAGE REQUIREMENTS: Danish or English

 

Want to be part of our amazing team of gate attendents at the festival grounds, close to the Arena-stage?

We offer high humor, great catering from the festival’s food stalls with food tickets, nice and cosy volunteer-base, great vibes and an unforgettable experience as a volunteer.

THE TASK

 • Gate control at the festival grounds 
 • Checking festival driving permits 
 • Being a source of information

Your volunteer effort is 4x8 hours - approximately two shifts before the music and two shifts during the music. 

WE OFFER

 • Full festival access
 • Access to restricted festival areas, including Volunteer Village and Camping
 • Food and drink at all shifts
 • Coffee, Tea and water at the volunteer base
 • Oportunity to charge your phone
 • Support from team leaders 
 • Good company and great collaboration
 • Influence on shift-schedule
 • Tour of the area

YOUR QUALITIES

 • You have to be at leat 18 and a responsible person
 • You help set the mood and provide safety
 • You are smiling, outgoing and serviceminded

CONTACT

Is this something for you? Then drop an email at groen.rf@gmail.comWe are looking forward to hearing from you! 

Age requirement
Min. 18 of age

Language requirement
Danish or Engelsk

Needs
40 Volunteers

Kunne du tænke dig en rolig tjans tæt på festivalpladsen, hvor du møder gæsterne med et smil? Og vil du være med til at afvikle trafikken ind til festivalen? Så kan du blive en del af Musik For Alles team! 

Hvad skal vi lave? 

Vi skal stå for en elektronisk sluse og en port lige nord for festivalpladsen. Her skal vi tjekke kørselstilladelser og dirigere bilister de rigtige steder hen. Indsatsen er på 32 timer fordelt på fire vagter i løbet af festivalugen, og der er altid mindst 2 frivillige på hver port. 

Vi tilbyder 

- Adgang til hele festivalen 

- Mulighed for at arbejde sammen med en ven og selv vælge vagter 

- Adgang til Volunteer Hubs og Volunteer’s Village med loungeområde, billig bar og wellnessområde. 

- Mulighed for at booke gratis teltplads med varme bade i Volunteer Camping 

- Forplejning under vagter og en hyggelig base, hvor man kan snuppe en pause 

- 4 madbilletter 

- 12 kolde øl eller vand til at slukke tørsten 

- Årets frivillig-print til din yndlings t-shirt 

- Godt sammenhold og søde, musikinteresserede kollegaer 

Hvad skal du gøre? 

 • Skriv en mail til kontakt@musikforalle.dk
 • I mailen skriver du dit navn og alder, og om I er flere venner, der gerne vil på samme hold
 • Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til os :-)

Hvem er vi? 

Vi er en almennyttig forening, som gennem frivillig musikundervisning har til formål at skabe basis for bred deltagelse i musiklivet og understøtte dansk amatørmusikliv for børn, unge og voksne. Vi arbejder for at gøre musikundervisning tilgængelig for alle. Som frivillig hos os får du altså et hyggeligt fællesskab med en masse musikglade kollegaer! 

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til en fantastisk festival! 

ALDERSKRAV: min. 18 år

SPROGKRAV: Dansk

 

Spreder du god stemning og brygger en solid kaffe?

Interesserer du dig oprigtigt for, hvordan andre menneskers dag går?

Og kan du lide at sætte rammerne for et vedkommende fællesskab?

OM OS

Så kom med! Vi søger frivillige til vores café bag Vestscenerne, som tager sig af de frivillige i området. Caféen byder på et enkelt udvalg af drikkevarer og lette snacks, så du behøver ikke være Gordon Ramsay for at være med. Til gengæld forventer vi, at du er smilende og udadvendt, at du godt kan lide at lære folk at kende og spørge ind til deres dag. 

OM ROLLEN

Du skal være på vagt i alt 32 timer fordelt over perioden 19/6-3/7, så der er god mulighed for fleksibilitet. 

Synes du det lyder fedt, og vil du gerne være en endnu større del af at sætte tonen for frivilligforplejning? Så søger vi også medskabere, der tager den gode stemning til det næste niveau og sikrer, at de frivillige får en oplevelse, de aldrig har lyst til at gå glip af igen. Her kvitterer vi naturligvis med gode sovemuligheder, fuld forplejning og ekstra mange glade vibes.

ER DET DIG VI LEDER EFTER?

Uanset hvilken rolle du ser dig selv i, så skriv til Vestscenerne på rekruttering.centralpark@roskilde-festival.dk – så finder vi den helt rigtige hylde til dig 🧡
Brænder du for frivillighed og kunne du tænke dig at komme bag kulisserne hos Roskilde Festival og være en del af et stærkt sammenhold? Så står vi og mangler nogle servicemanagers til campingområderne L og N.
 
I den daglige drift vil du have et tæt parløb med campingkoordinatoren på beredskabskontoret, aktivitetslederen for området og supervisors fra foreningerne.
 
Du kommer på et internt lederkursus hos Roskilde Festival, hvor du bliver klædt godt på til den opgave, som du skal ud og lave, og de beslutninger, som du kommer til at tage.
Du vil modtage fire spisebilletter samt ti drikkebilletter som tak for din indsats. Derudover har du mulighed for overnatning i medarbejdercampen og fri adgang til Roskilde Festival under hele perioden.
 
- Forplejning under afvikling når du er på pladsen
- Adgang til Volunteer’s Village og Backstage Village
- T-shirt
- Adgang under hele Roskilde Festival.
 
Krav:
- Er proaktiv og bidrager med en positiv energi, initiativ og handlekraft
- Er struktureret
- Er dygtig til at have mange bolde i luften samtidig
- Har et stort personligt drive og mod på at samarbejde med alle typer af mennesker
- Er klar på at være leder
 
Du har fire vagter af 8 timer. Som udgangspunkt to før musikken starter og to under, men det er noget, vi finder ud af sammen.
 
Hvis det lyder som noget for dig, så send gerne en mail til: niclas.jensen@roskilde-festival.dk

Alderskrav: 25+

Sprogkrav: Både dansk og engelsk

Andet: Mulighed for seniorfrivillig-vilkår (65+)

 

 

Team Affald og Genbrug søger Paradeledere til vores daglige sorteringsparader

Til rollen som Paradeleder skal du minimum være 25 år gammel.

DIN ROLLE:

Som paradeleder har du ansvaret for én af Team Affald og Genbrugs sorteringsparader, der hver dag sammen med en frivilliggruppe på omkring 15 personer og ladvogne, kører igennem campingområdet og hjælper gæsterne med at sortere deres affald til genanvendelse – til stor glæde for gæsterne!

Dit ansvar bliver at lede disse parader igennem dagen, og sørger for at så meget affald samles op til genanvendelse. Din nærmeste frivilligleder er den Daglige Leder, og sammen har I ansvaret for at paraderne kommer godt og sikkert igennem campingområderne samtidig med at de frivillige som er med i paraderne, får en god og hyggelig oplevelse. Du er ikke alene i rollen, for I er en gruppe på 6-8 andre paradeledere, der har ansvaret for hver jeres parade.

HVAD SKAL DU LAVE?

 • Sammen med din gruppe af frivillige går I igennem campingområderne og indsamler en masse campingudstyr, som sendes videre til genanvendelse
 • Sørger for at holdet har en god oplevelse sammen
 • På din vagt har du en vagttelefon på dig, hvor du kan modtage opkald fra den daglige leder, som kan få brug for dig og dit hold et andet sted på campingområdet
 • Holdet skal ikke håndtere skraldespande og containere – det har vi professionelle til.
 • Udover dine vagter, skal du før festivalen påregne tid til undervisning via nettet (E-learning) vedr. din opgave.

HVORNÅR ER DINE VAGTER?

 • Du har tre dagvagter i perioden lørdag d. 24. juni – lørdag d. 1 juli
 • Din sidste vagt er søndag d. 2. juli som er obligatorisk – her afvikles vores sidste opgave
 • Alle vagter er i tidsrummet 08:00 – 17:00

VI FORESTILLER OS AT DU:

 • Er interesseret i at arbejde med bæredygtighed og en grønnere Roskilde Festival
 • Motiveres af at hjælpe andre med at lykkedes i deres arbejde
 • Er i stand til at løse problemstillinger der kan opstå ude på campingområdet - sammen med den daglige leder.
 • Taler både dansk og engelsk flydende
 • Det er et plus, hvis du har kørekort til personbil
 • Og så gør det ikke noget at du har et godt sind og højt humør

VI TILBYDER:

 • Partout adgang til festivalen inkl. adgang til Volunteer camping og Volunteer Village
 • Attraktive vagter, så du kan opleve mest mulig fest og musik
 • Er I en gruppe venner, kan I komme på hold og vagt sammen – det finder vi bare ud af!
 • Meal- og drikkevouchers samt et varmt bad efter din vagt
 • Har du blod på tanden så er der mulighed for at blive en fast del af teamet
 • Vi tilbyder et begrænset antal senior-roller til personer på 65+ år. Som senior skal du lægge en indsats på 75 % af det samlede timeantal. Skriv i din mail hvis du er 65+ og ønsker disse vilkår

SKAL DU VÆRE MED?

Vi glæder os til at høre fra dig, mange hilsener fra hele Team Affald og Genbrug!

På årets Roskilde Festival har vi opstartet et projekt, der skal hylde vores frivilligfællesskab. En del af projektet kommer til udtryk i det hegn der omslutter vores Volunteer Village. Indsatsen ligger inden festivalen.

Til denne opgave søger vi en person med en rolig hånd og snilde for at tegne og skrive. Opgaven består helt konkret af at skrive citater og tekster til hegnet, som har en længde af 30 – 40 meter. Teksterne skal skrives pænt og let læseligt i en stor nok skrift til at vores gæster, som går forbi kan læse hvad der står. Teksterne består primært af overskrifter med enkelte steder hvor der skrives supplerende underoverskrifter.

Når du søger, må du gerne vedlægge dit tidligere arbejde, hvis du har lavet lignende opgaver før. En instagram-profil o.l. er også ok.

Vi sætter hegnet op i ugen op til festivalen, og du skal derfor kunne møde på festivalpladsen i perioden 19. – 23. juni, med mulighed for at aftale mødetidspunkt så det passer dit eget skema. Du indgår i teamet som festivalfrivillig og opgaven er derfor sat til at vare 32 timer.

Desuden får du som frivillig blandt andet:

- Adgang til specielle festivalområder, herunder Volunteer Village

- Et partout armbånd til Roskilde Festival

- Mad- og drikkekuponer der kan indløses i løbet af festivalugen

Lyder det som noget for dig? Så kontakt Nickie Zinckernagel på: Mail: nickie.zinckernagel@roskilde-festival.dk

Telefon: 61600144

Vi knokler på den fede måde, producerer og serverer festivalens bedste veganburger, fish’n chips, fishburger og selvfølgelig New Arctic burgeren!

Vi tilbyder dig…

… en plads i en mad bod hvor vi har det sjovt mens vi er frivillige, og hygger os når der er tid. De fleste af os har været med i boden de sidste 10 år, så du kommer til en bod med erfaring og rummelighed. En tredjedel af os, er familierelaterede, den anden tredjedel er venner og den sidste tredjedel, er venner vi ikke har mødt endnu.

Frivillig hos New Arctic?

Vagtplanen er opdelt i 2-timers vagter, og du skal i alt bidrage i 24 timer.

Du bliver oplært undervejs, så du behøver ikke have køkkenerfaring.

Som frivillig hos os kan du spise og drikke, også udenfor dine vagter.

Vi ligger i Food Court tæt på Orange Scene.

Er du fyldt 18 år og taler dansk eller engelsk, vil vi meget gerne høre fra dig snarest muligt. Kontakt os via Facebook https://www.facebook.com/groups/772517279492287, og vi kontakter dig eller send en e-mail til info@newarctic.dk

Language requirement
Speaking and understanding Danish

Age requirement
Min. 18 years of age

Servicér og oplev RF som frivillig

Vil du være en af det hyggelige og kæmpe netværk, som hvert år får Roskilde Festival til at løbe rundt? Så bliv en del af vores team og hjælp med at sørge for at alle får en god oplevelse på campingområderne. Vi har brug for gode hænder for at lykkes

OPGAVER PÅ FESTIVALEN
Frivillige hos os snakker med og hjælper festivalgængere ved at skabe god energi og stemning i campingområdet L. Opgaverne indebærer blandt andet at svare på spørgsmål, vise vej og være den lokale guide i området. Din indsats som frivillig er fordelt på 4 vagter af 8 timer, som du kan have fra lørdag d. 24. juni til søndag d. 2. juli. Vi tager højde for dine musikønsker og du kommer til at have medindflydelse på, hvordan netop din vagtplan for uden ser ud. Dog vil du som udgangspunkt have min. 1 vagt i musikdagene og 1 nattevagt.

VI TILBYDER
-Adgangsgivende armbånd til hele festivalen
-Mulighed for at tilmelde dig med en ven
-Mad og drikke på dine vagter
-Adgang til specielle festivalområder (bl.a. Volunteer Village)
-Mulighed for Volunteer Camping
-Adgang til gratis og varme bade
-Mulighed for selv at have indflydelse på din vagtplan

DINE KVALIFIKATIONER
-Du har god energi
-Du er mødestabil
-Du taler dansk

VIL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?
Læs mere og tilmeld dig allerede i dag på: https://roskildevagt.dk/ Du kan også holde dig opdateret på vores Facebook og Instagram

VORES ORGANISATION
Roskildevagt.dk er en organisation med 22 års erfaring. Vi er drevet af frivillige ildsjæle, der til dagligt er spejderledere i henholdsvis Birkerød og Holte. Vores overskud går derfor til spejdergrupperne 1. & 2. Birkerød samt 1. Holte, hvilket giver børn og unge mulighed for at dyrke udendørsliv. Vi glæder os til at se dig på RF23 🫶 De bedste festivalhilsner Roskildevagt.dk

ALDERSKRAV: 18 år.

SPROGKRAV: du skal kunne tale og forstå dansk

 

Vil du være med til at gøre Roskilde Festivals og camping området Dream City til en endnu større oplevelse?

HVEM ER VI?

Bjarkegruppen DDS er en lokal spejderforening beliggende i Roskilde vest. Vi er en del af Roskilde Festival, og alt overskud går til spejderne i Bjarkegruppen, så vores spejdere kan komme på spejderlejre.

ROLLE PÅ FESTIVALLEN

Du bliver frivillig i campingområdet Dream City, hvor der ligger primært camps, som bygger konstruktioner. Dream City er også området hvor der før og under festivallen er mange forskellige aktiviteter, koncerter, +100 weet T-shirt, nøgenløb, samt en masse forskellige events. 

Din frivilligindsats forløber sig over 4 vagter af 8 timer fra lørdag d. 24 juni kl. 15.00 til søndag d. 2 juli kl. 23.00. Mindst 2 vagter i musikdagene.

Opgaverne indeholder drift og service af Dream City, rundering på camping området, service og tryghedsvagt og renhold af toiletter, samt tilkald af assistance til beredskabet.

Alle vagthold vil afholdes med minimum 2 personer per vagthold. 
VI FORVENTER AT
 • Du er mødestabil
 • Du taler dansk.
 • Da vi både har drift- og serviceopgaver er det muligt for en begrænset gruppe at være 15-18 år, ellers er alderskrævet 18 år.

VI TILBYDER DIG

 • Mulighed for at blive en del af et stærkt frivilligt fællesskab
 • Mad og drikke på vagterne.
 • Masser af gode oplevelser. 

ER DU INTERESSERET?

Kontakt Bjarkegruppen hvis du har spørgsmål på mail: festival@bjarkegruppe.dk

Vi glæder os til at se dig

Age requirements: 18+

Language requirements: Danish or English

 

We move into the area one week before the festival starts to build and have fun!

On Team FLOKKR, we need volunteers for the building crew (byggeholdet), who want to be part of building the FLOKKR stage and FLOKKR’s backstage area in the week before the festival starts. We need volunteers who are handy, not afraid of hard work and who bring good spirits! It’s a HUGE plus if you have a telescopic loader certificate, and a good thing, if you have a regular driving license. Are you the one we need? Read on!

Just can’t get enough of Roskilde Festival? Would you like to take part in building the FLOKKR stage and move into the festival a week before the festival opens? This is your chance to be part of our building crew that moves into the area on 18 June, after which time we will spend a week building, painting and having fun before the festival area opens on 24 June. We will also dismantle FLOKKR on 2 and 3 July. That means that your volunteer effort will take place before and after the festival.

FLOKKR is Roskilde Festival’s small community hall, which is in the camping area, and which sets the frame for a lot of debates, talks and small events that are often held in collaboration with a number of NGO’s that work toward a better world. Events at FLOKKR take place during the first days of the festival (also known as the warm-up days).

As part of the FLOKKR building crew, you will be building the stage alongside 15 other amazing volunteers. Our volunteer team is international, so English is typically our working language.

YOUR PRIMARY TASK

Before the festival starts, 18-24 June:

 • Participate in building the FLOKKR stage and FLOKKR’s backstage area
 • Ensure great team spirit and a good volunteer environment

After the festival, 2-3 July:

 • Dismantle the FLOKKR stage and FLOKKR’s backstage area

WE EXPECT THAT YOU:

 • Have experience with or are motivated to building anything in collaboration with other people.
 • Work well in a serious but cosy and informal environment
 • Will make an intensive volunteer effort for the entire week up to the festival starts (from Saturday 18 June to Saturday 24 June, when the camping area opens to festivalgoers); as well as on Sunday 2 July and Monday 3 July when FLOKKR must be dismantled. The effort is 100+ hours and you will be assigned the role of “co-creator”, which offers several benefits.
 • Have lots of gumption, can keep up the good mood and participate in social initiatives and general silliness.

YOU GET

 • Accommodation in communal sleeping cabin, communal tepee tent or in your own tent at the restricted camping for dedicated volunteers called ‘Målfeltet’ with the rest of the team, or accommodation in the restricted volunteer camping area in your own tent.
 • Meals in accordance with carrying out the task during the entire period from 18 June to 3 July. Full catering for the whole week of building including vouchers for food and beverages to be used in the festival’s stands during the festival week.
 • Gift for dedicated volunteers and invitation to events such as the annual party
 • Chance to swap 1 Full Festival Ticket to Zone 8 or swap 1 One-day Ticket to Zone 8 (you can bring a friend with a ticket to the festival to the same restricted areas as you have access to)

As a volunteer in Team FLOKKR, you will become part of a small, but passionate and enthusiastic team. Team FLOKKR is part of East City and belongs to the Programme Division.

INTERESTED?

Send a short description of yourself, previous relevant experience and your motive for applying to: HR manager for FLOKKR, Frederikke de Lichtenberg at: frederikke.dl@roskilde-festival.dk

Please state in your application if you have a regular driving license, a telescopic loader certificate or if you would like to, and would be able to, complete a one-week telescopic loader course during the spring (paid for by Roskilde Festival).

Age requirements: 18+

Language requirements: Danish or English

Other: Possibility of senior volunteer terms (65+)

 

In Team Waste and Recycling (Team Affald og Genbrug), we are looking for volunteers (18+) with a green heart and an interest in a cleaner festival, who can see the point in recycling used camping equipment instead of just throwing it away.

YOUR ROLE

In Team Waste and Recycling, you will become part of a group of people from all over the world. Our team consists of over 150 volunteers who make Roskilde Festival a more sustainable festival every year. The used camping equipment that we collect in large parades is either reused or recycled – instead of being thrown away.

WHAT WILL YOU DO?

 • Help guests sort and collect their camping equipment for recycling
 • Help load and unload at the recycling stations
 • Be the good and green example
 • In addition to your shifts, you need to participate in online training (E-learning) before the festival about your tasks.
 • The team does not handle bins and containers – we have professionals for that.

WHEN ARE YOUR SHIFTS?

 • You have three day shifts in the period from Saturday 24 June to Saturday 1 July
 • Your last shift is Sunday 2 July, which is mandatory – on this day we complete our last tasks
 • All shifts are scheduled between 08:00 and 17:00

WE IMAGINE THAT YOU:

 • Are interested in volunteering with sustainability and a greener Roskilde Festival
 • Like to volunteer with other people
 • Are ready to make an effort and not afraid to lend a hand when you are needed
 • It’s a plus if you are a positive person who can keep spirits high

WE OFFER

 • Full access to the festival including access to Volunteer Camping and Volunteers’ Village
 • Attractive shifts, so you can experience as much of the party and music as possible
 • If you are a group of friends, you can join the same team and take shifts together – let us know and we will work it out!
 • Meal and drink vouchers, and a hot shower after your shift
 • If you are up for it, you have the opportunity to become a permanent part of the team
 • We offer a limited number of senior roles for people aged 65+. As a senior, you must put in an effort of 75% of the normal total number of hours. Write in the application if you are 65+ and interested in senior terms.

WANT TO JOIN US?

We look forward to hearing from you, many greetings from the entire Team Waste and Recycling!

Age requirements: +18 years 

Language requirements: Danish or english

Volunteer with us...

...we hope you're interested!

We are a small, cozy, and cheerful food stall called Eat Beer, which creates delicious dishes completely from scratch, and everything with beer – hence the name.

This year, we are located in Central Park. We are closed at night.

We are busy but have experienced kitchen managers who ensure thorough training, good breaks, and fun along the way.

You'll get:

 • Festival wristband
 • Food during your shifts
 • New friends
 • Learning and working community


Write immediately to eatbeer@gsgif.dk - and you're in (+18 years).

We will hold an information meeting for all volunteers on Monday, June 12th at 17:30 in Gundsølille Hallen – it's voluntary, and everyone will receive a direct invitation.

We hope you will be a volunteer with us!

Jens, Morten, and Jacob

Eat Beer Festival Committee

Gundsølille Sports Association GSG&IF

Language requirements: Danish or english

Age requirements: Min. 18 years

Would you like to be one of the first people festivalgoers meet and the last they say goodbye to? We have room for you in the best volunteer crew at Roskilde Festival’s “train station” TRINBRÆTTET! 

 

The task: 

At Trinbrættet, which means way station, we operate the station at the festival. The task consists primarily of welcoming festivalgoers and making sure no one comes too close to the tracks. In addition, you will answer questions, check wristbands by the station’s gate and sell train tickets to those going the other way. 

All in all – give festivalgoers a good experience at the station. 

 

What you get: 

 • A chance to experience the festival. 
 • One of the best and easiest volunteer efforts at Roskilde. 
 • Good homemade food while on shift + soda, coffee, slush ice and snacks. 
 • Our own cosy area where we keep spirits high when off duty. 
 • Opportunity to charge your phone. 
 • Access to Volunteer Camping (Where you can camp with us if you like). 
 • Access to Volunteers’ Village, where you can buy food and beverages at favourable prices. 
 • Roskilde 23 volunteer print on your own t-shirt or bag/hoodie/hat. 

 

In return you need to: 

 • Cover 3 shifts of 10 hours each from 24 June to 2 July (you choose your own shifts and there is a good chance to cover shifts together with your friends if you want to. We are open 24 hours. You cover shifts both during, before and after the main festival days). 
 • Participate in a 2-hour information/safety meeting before your first shift. 
 • Be over 18. 
 • Take responsibility, be open and friendly. 

 

Want to join? 

Don’t hesitate to send us an email and write a bit about yourself/yourselves to kim@tkso.dk or trine@tkso.dk – we will reply as soon as possible. 

 

Who are we? 

Greve Strand Badminton is responsible for the team. At Trinbrættet, you will meet about 180 fun and festive people of all ages, who are looking forward to meeting you and your friends – and to having another great festival together. 

 

Age requirements: 16+

Language requirements: Dansk eller engelsk

We are coming back to Roskilde again this year to make juicy fried chicken sandwiches at the RACY stand! Do you want to join us? In return we guarantee a good time at the stand! 

About the role 

 • It’s a 24-hour effort divided between 4x6 hours or 3x8 hours during the festival days. 
 • Chance to cover shifts together with your friends. 
 • Our volunteers are everything to us, and we make it a priority to always have a great atmosphere in the stand. If you need a spot in Volunteer Camping, we would love to help you out! 

 

Your tasks consist of 

 • Receiving and stocking goods. 
 • Making fried chicken sandwiches. 
 • Various ad-hoc tasks. 
 • Serving our happy customers. 

 

What to expect from us 

 • Meals on all shifts. 
 • Some fun days at Roskilde Festival with other awesome volunteers. 

 

Want to join? 

Write an email to Olivier Geppel at: og@racy.dk.  

We are looking forward to a great festival! 

Alderskrav: Du skal være fyldt 18 år, når festivallen starter.

Sprogkrav: Dansk

Og har du lyst til at gøre festivalen grønnere og
sortere pant? Så læs videre!

Frivillig-tjansen er enkel:

Vi tager imod ølglas, kander, dåser og shotsglas fra gæsterne, og sorterer, tæller og pakker det.


Arbejdet er ikke fysisk hårdt, men man står op en stor del af vagten. Det er ikke vigtigt, om du har prøvet det før - det vigtigste er, at du kan se dig selv på pantholdet.

Boden er en lille pantbod inde på festivalpladsen, og ligger ved Arena, så man kan nyde den gode musik imens.

 

Vi tilbyder:

 • Festivalbilletten
 • Tre madbilletter
 • Fri kaffe/te og et par kolde sodavand under vagterne
 • Adgang til hyggeligt baglokale, til både når du har fri og har pause

Indsatsen er 24 timer, fordelt på to vagter hen over de 4 festivaldage, og du er sikret vagter med dine venner. Hvis man er en natteravn, og har lyst til at tage en nattevagt (kl.
04-10), skal man kun bidrage 21 timer.

Vi søger også holdledere. Har du overblik og flair for at lede et hold, og evt. erfaring som frivillig på Roskilde? Så er der også mulighed for at blive holdleder. Vi sørger for en grundig oplæring, så du er godt klædt på til opgaven.

Hvis du er interesseret som enten frivillig eller holdleder, så skriv til Thomas Kledal på thomaskledal@yahoo.dk.

Skriv også gerne om der er tidspunkter, hvor du vil til koncert, så prøver vi så vidt muligt at planlægge uden om.


Du er selvfølgelig også meget velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål.

Age requirements: 18+

Language requirements: Dansk eller engelsk

Do you want to help the Vipperød Group of the Danish Scouts Council (DDS) keep the festival clean? 

Your effort will earn money for the troop so they can go on field trips and have great experiences. 

About the role: 

 • You will cover 4 shifts of 8 hours each, from Saturday 24 June to Sunday 2 July. 
 • You will have 2 shifts before the music starts and 2 shifts during the music. 
 • You get the chance to have shifts with your friends. 

 

Our tasks consist of: 

 • Collection and disposal of trash bags. 
 • Driving firewood and bags to the service towers. 
 • Various ad-hoc tasks. 

 

What to expect from us: 

 • The experience of a lifetime – while supporting a good cause. 
 • Free meals and beverages on all shifts. 
 • Protective gear and tools you may need for your tasks. 
 • Full non-life insurance against loss and damage while you perform your role. 
 • Some fun days at Roskilde Festival together with other fantastic volunteers. 

 

Sounds like you? 

Write to Monica Havaleska or Mona S. Rasmussen (mos) on Facebook, or at this email: ddsrf.tilmelding@gmail.com. 

Age requirements: 18+

Language requirements: Danish or English

We’re looking for dedicated, friendly and experienced bar staff. Come help us serve a wide variety of classic cocktails from tap.

ABOUT THE TASKS 

 • We mix our own organic drinks every day. Your job is to ensure constant flow and quality + be fun, polite and firm 😉.
 • Our cocktails (and beer) are served from two bars in close proximity to the main stages.
 • You’re expected to do the task 32 hours between Sunday 25th of June and Saturday 1st of July.
 • Most shifts are evening shifts. Some shifts are night shifts. Few shifts are morning shifts.
 • Everybody is expected to pick at least one night shift (until they’re taken).
 • We only have a limited amount of volunteer positions for the bar.
 • You will gain access to picking your shifts within 48 hours after you have completed the sign-up process.
 • You may be asked also to fill vacant positions in one of our food stands.

IMPORTANT

PLEASE NOTE THAT WE WORK IN AN ALCOHOL-FREE WORKPLACE

QUESTIONS?

Write to Carsten (cs@feast-fesival.dk)

Please apply via this link: www.feast-festival.dk/joinus

Alderskrav: 18+

Sprogkrav: Dansk

 

Som en del af det Lange Arbejdshold i affaldshåndtering står man for at opsætte alle skraldespande på festivalen, samt små kørselsopgaver for teamet i Affaldshåndtering.

PRAKTISK

Man skal arbejde 3 vagter af 10 timer fra 9-19. Vagterne ligger før eller efter musikdagene og man har derfor fri til at høre al den musik man ønsker.

Holdet arbejder følgende dage

start på ydre plads 20-21-22 juni

Indre Plads 25, 26, 27 juni

Ydre og Indre efter festival 2-3-4 juli

Arbejdet forgår i biler, Alukasser med lad, så man skal være indstillet på at køre bil under sin vagt og du bedes derfor oplyse dit kørekortnummer, når du opretter dig på People.

 

Hvert hold kommer til at sætte ca. 1.500 skraldespande op, og flytte ca. 10.000 ruller poser. Det er hårdt fysisk arbejde, og man skal være indstillet på at tage sin del. Det skal lige understreges at det er skraldespande, og ikke selve skraldet vi håndterer. Der er andre folk til at tømme skraldespandene, men de kan dog ikke kategoriseres som rene.

 

DET VI TILBYDER

Vilkår:

 • 1 Partout billet til Roskilde Festival
 • Mulighed for overnatning på: Volunteer camping
 • Mad under arbejde
 • 10 drikke kuponer
 • Frivillig print

Der skal arbejdes 32 timer fordelt på 3 vagter af 10-11 timer per vagt. Ingen vagter under musikken.

INTERESSERET?

Så kontakt mig på: Rasmus.frost@roskilde-festival.dk 

Er du ikke allerede oprettet på People, så bedes du også gøre dette. Du kan følge dette link --> Opret dig på People

AGE REQUIREMENTS: 18-65

LANGUAGE REQUIREMENTS: Danish or English

"Do you want to become a part of our fantastic team of 32-hour volunteers, and simultaneously get an unforgettable experience? If so, we need you in our Clean Crew at Gaia!

ABOUT THE TASK

As a member of the Clean Crew, your responsibility will be to ensure that the backstage area at Gaia is always clean and tidy. You'll handle various tasks such as managing and sorting waste, cleaning toilet trailers and band dressing rooms, and much more.

Your role is essential for us to hold our concerts, which is why we greatly appreciate your reliability and punctuality. But fear not, the hard work will pay off - you'll become an important part of our community and get the chance to experience a lot of concerts up close.

PRACTICAL INFORMATION

You'll work for 32 hours, which will be distributed in the period from June 24th to July 2nd, 2023.

WHAT WE OFFER

As a volunteer at Gaia, you'll not only get a wristband but also food and drink tickets, access to staff camping, and of course tons of gratitude, high-fives, and glitter! We can't wait to see you!"

Age requirements: min. 18 years

Language requirements: English

 

As part of Responsible Refund, you will get the opportunity to make a difference for some of the most vulnerable guests at Roskilde Festival: The refund collectors.

Every year, hundreds of people from all over Europe come to Roskilde Festival to collect refundable bottles and cans ("pant") in order to make a living for themselves and their families.

Our goal is to create a safe space and give a voice to this group of people.

The task 

The task is a diverse role, where you will split your time between working at our social café named The Big Chill Lounge and doing social outreach work around the festival.

The lounge work is where you spend your shifts in our Big Chill lounge. The tasks ranges from cooking food and cleaning, to socializing with and helping the pant collectors who come to the lounge to take a break.

We are also looking to fill a few positions as "Lounge Responsible", who are the managers in charge of the overall operation of the lounge during their shift. Do you have a leader in you? Let us know in your application!

The outreach work is a task where you are out and about at the festival as a pant guide, centered around the pant stations. You will be guiding the many pant collectors looking to turn in pant, helping ease the process by handling pant, handing out gloves and bags, while also giving out information about cashing out and payments. At the same time, you will ensure that the pant collectors know that the Big Chill Lounge is there for them.

Who are you?

 • You have good people skills - you are ready to initiate contact and curious about others.
 • You feel confident talking to people from different cultures who are in a vulnerable position.
 • You are not afraid of practical work like cleaning and sorting, and you are happy to help where you can.
 • It is a great advantage if you speak Romanian, Spanish, Italian, French, Portuguese or similar, but it is not a requirement.

 

About the project

Responsible Refund is a social project by Roskilde Festival aiming to help and celebrate the refund collectors both while they are working with refund and when they are taking a break. Your task as a refund guide takes place both in front of the festival refund booths and at our "Refunders' Lounge - The Big Chill" which is a relaxation spot for the bottle collectors.

They play a very important role at Roskilde since they help clean up and recycle after all the festival guests. There are new collectors coming every year and many are unaware of the festivals rules and do not speak Danish or English. Most of these people are in a socially vulnerable situation.

Practical information

 • The shifts are in the period between Saturday 24 June and Sunday 2 July 2023.
 • There will be a mandatory information meeting before the festival on Saturday 17 June.
 • You will be a volunteer for 32 hours (4 shifts), divided into morning and evening shifts - no night shifts!
 • Your shifts will be with another volunteer, so you have the possibility of being with a friend.
 • You get to choose which shift package you would like from the available shift packages. Your shifts are spread across both the warm-up and the music days.
 • Your friendly presence and constructive dialogue are an important part of preventing possible conflicts. You will never be expected to intervene in a conflict if one should arise, and we will make sure you know how to find help in this situation.
 • You and your partner on your shift will always be able to contact your team coordinators during your shifts.

 

As a volunteer you will:

Get a festival ticket with access to free showers, volunteer camping, 4 meal tickets, 10 drink tickets, and access to the volunteer lounge where you can buy cheap food and drinks and hang out with other volunteers.

Find us on Facebook: Responsible Refund

 

How to apply

You can apply to volunteer at: https://forms.office.com/e/8RPRkZ6djc

If you have any questions, please write to us at responsible.refund@roskilde-festival.dk

AGE REQUIREMENTS: min. 16 when the festival starts

LANGUAGE REQUIREMENTS: English , Danish is only a requirement for the team leaders.

 

Do you want more than just a wristband to the festival? We are a large community of more than 150 volunteers with many years’ experience in running a refund stand and refund machine. Our union comes from the Danish-German border region, and we love the meeting of language and culture! Together, we count and pack the festival’s various refund items, thereby contributing to green recycling.

WE OFFER

· An international community

· Access to restricted areas

· Free communal brunch each morning in our volunteer tent right next to the refund stand

· A volunteer tent as gathering point, a standing roof during rain showers and student-friendly prices on draught beer

· 4 meal vouchers

· The opportunity to camp with us at Common Ground community camping

· Choice of shifts

· The chance to volunteer as team manager and contribute in a different way

· The chance to sign up with a group of friends!

· And of course, access to the festival’s areas for volunteers (Volunteers’ Village etc.), camping at Volunteer Camping as well as the festival’s volunteer print on a t-shirt you bring yourself!

TASKS IN THE REFUND STAND

· 4x8-hour shifts, divided between standing in the refund stand and looking after the refund machine

· Receive refund items, count and package them and support the running of the refund machine. During shifts, we will be standing up most of the time, but team managers will plan breaks and ensure everybody’s general wellbeing!

SOUNDS COOL?

If you want to join, please send an email to roskildefestival@graenseforeningen.dk with your name and age. For questions, you are also welcome to contact us on Instagram (gfu.paa.roskildefestival) or Facebook (Grænseforeningen Ungdom på Roskilde Festival).

We look forward to hearing from you!

Grænseforeningen Ungdom

Age requirement: Min. 18 years of age

Language requirements: Danish and English

 

Volunteer with the Hospitality team at Team Deltagerflow (Particpant Flow) – does that sound like you?

Become part of our fantastic team and help us provide the best ‘volunteer care’, so our volunteers get a great festival experience.

We manage volunteers in the surrounding areas, traffic and parking (OTP), Gates and arrival areas as well as Digital Access Control.

Our team has approximately 300 of our own volunteers (50 of which are Operations Managers) and 2,500 union volunteers, independently manning gates and surrounding areas, traffic and parking.

This year, we will have a large Base Area in the parking lot to the right of the motorway bridge (Maglegårdsvej), with nice surroundings and focus on giving our volunteers a great festival experience while volunteering with us.

ORGANISATION IN TEAM DELTAGERFLOW

On-site Manager 1 -> Officer Gates/OTP and Base Leader -> Coordinator -> MANAGER Gates/OTP -> SUPERVISOR Gates -> Service hosts.

As a volunteer with the Hospitality Team, you will be in the Base Area, and the Base Leader will be your superior. You will work closely with HR – the office volunteers who manage administrative tasks, as well as the Logistics Team who manages handing out gear etc. They are all located in the Base Area.

TASKS

Hospitality is an outreach role, where focus is on making new and repeat volunteers feel welcome and taking care of those who have not yet found their place in the community.

The goal is to invite new volunteers into the communal feeling that exists among repeat volunteers to make them feel welcome and included.

You will contribute to various activities with the purpose of bringing people together and take a proactive approach to solving tasks.

SHIFTS

4 shifts of 8 hours each (07-15 / 15-23) from 24 June at 7:00 until 2 July at 15:00.

NOTE: No night shifts.

DEMANDS

· No criminal record – at least 18 years of age

· It’s an advantage if you have volunteered at RF before, but it’s not a requirement.

· You are sociable, open-minded and good at building relationships, and you have a knack for creating a cosy setting.

We hold our last Planning Meeting / MASS MEETING on 3 June in Roskilde, and we hope you can participate.

INTERESTED?

We look forward to hearing from you – write us at frivillig.field@roskilde-festival.dk with a short description of yourself, your qualifications and motivation for volunteering with us.

Age requirement: Min. 18 years of age

Language requirements: Danish and English

Bliv en del af vores fantastiske team og vær med til at sikre en optimal drift af Porte

TEAM DELTAGERFLOW
Vi skal varetage bemandingen
af Omkringliggende områder, trafik og parkering (OTP), Porte og ankomstområder samt Digital adgangskontrol.   
På vores team er vi er ca. 300 egne frivillige (hvoraf 50 er driftsledere) samt ca. 2500 foreningsfrivillige, som selvstændigt varetager bemandingen af diverse porte og omkringliggende områder, trafik og parkering. 
Vi får i år et stort Baseområde placeret på parkeringspladsen til højre for broen over motorvejen (Maglegårdsvej) og kan byde på nogle hyggelige rammer med fokus på, at alle vores frivillige får en fed festivaloplevelse som frivillig hos os. 

OPGAVER
Som
HR – Kontorfrivillig vil du befinde dig på Baseområdet og Baselederen vil være din overordnede. Du kan forvente at skulle indgå i et tæt samarbejde med Hospitallity Teamet, som varetager ’frivilligplejen’ samt Logistik Teamet, der varetager udlevering af grej er også lokaliseret på Baseområdet. 

HR-kontoret bistår Teamledelsen og du er støttefunktion for Officer/Baseleder/Manager, eks. omkring frivilligsamtaler. Kontoret har radio, og kan kaldes via denne. 
Du tjekker de frivillige ind ved vagtstart og varetager sygemeldinger / ændringer i vagtplaner. 
Du sikrer, af HR-kontoret er i drift, deltager i driftsmøder (hver 8. time) og bidrager til, at alle vores frivillige har det godt. 
Du er ansvarlig for at uddelegere opgaver til vores Runnere (på vagt fra kl. 8 – 20) 

VAGTER
4 Vagter á 8 timer (07 - 15 / 15-23 / 23 – 07) i perioden d. 24/6 kl. 7 – t.o.m 2/7 kl. 15.00 

KRAV

 • Ren straffeattest - Minimum 18år  
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring som frivillig på RF, men det er ikke et krav 
 • Du kan bevare overblikket, er løsningsorienteret og i stand til at tage beslutninger - også i tilspidsede situationer 

Vi afholder det sidste Planmøde/ STORMØDE d. 3/6 i Roskilde, hvor vi håber du har mulighed for at deltage. 

Vi glæder os til at høre fra dig – skriv til frivillig.field@roskilde-festival.dk med en kort beskrivelse af dig selv, dine kompetencer og din motivation for at blive frivillig hos os

Age Requirement 

From 18 years of age

COOP har igen i år fået muligheden for at samarbejde med Roskilde festivalen. Vi søger derfor efter 200 frivillige til at bemande Basic Supermarket. Så hvis du vil med på Roskilde Festival, skal du læse med her...   

Hvad forventer vi af dig som frivillig på Roskilde Festivalen? 

 • Du skal som udgangspunkt arbejde 4 vagter á 8 timer fordelt på hele ugen. 
 • Sørge for at boden hele tiden har varerne klar til de festglade kunder. 
 • Være med til at sikre at bodernes område (igen i år) er en af de absolut flotteste.  
 • Ekspedere kunder i kassen. 
 • Vareopfyldning herunder Bake-off og Frugt & Grønt. 

Alt skal du selvfølgelig huske bliver krydret med festivalomgivelser, festivalgænger og festivalstemning som betyder, at dette kun kan blive en fest og oplevelse ud over det sædvanlige! 

Hvad får du udover ovenstående og en unik oplevelse?  

 • Adgang til festivalen hele ugen. 
 • Adgang til rene toiletforhold.  
 • Mad på vagten alle tider på døgnet, gratis vand og opladning af dine ting i vores lounge hvor du kan slappe af.  
 • Mulighed for overnatning i festivalens medarbejder camp - hvor der også er mulighed for et varmt bad.   
 • En uge fuld af unikke oplevelser med andre frivillige. 

Selvom det er os der står for ovenstående, er det vigtigt at understrege, at det er ikke lønnet og man bruger egen ferie/fritid på det.   

Hvordan melder du dig til?  

Hvis du tænker at det lyder som noget for dig, så foregår tilmeldingen til Basic Supermarket,  sponsored by COOP sådan her: 

1: Tryk på tilmeldings-linket herunde

2: Log ind i ”Heap360” via People og vælge dine vagter, du skal vælge 4 vagter af 8 timer.

Tilmeldings link: 
https://people-vol.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig/?guid=c8d9820d-1323-4afd-acfc-558e52e94aa1 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kenneth Wiesmach fra COOP Kvickly Hyrdehøj på tlf.: 28406768. Mail: kenneth.wiesmach@kvickly.dk     

Vi håber vi ses i Basic Supermarket sponsored by COOP på årets Roskilde festival! 

Du kan komme med os på Roskilde og få en fed uge med masser af fest og lækkert musik.
Har dig og dine venner lyst til at bidrage til en fed Roskilde-festival?
Vi er en luksus pantbod, der har egen kok, direkte vagt booking og masser af mulighed for mere ansvar og et kik bagved en kæmpe musik organisation. Gå ind på vores hjemmeside og book præcist de vagter der passer til dig https://jgf-rf.dk/
Som Frivillig hos os får du...
Morgenmad hver dag
Varm mad under dine vagter, fra egen kok!
Frugt, sodavand, kaffe og te
Frivillig camping
og selvfølgelig festival armbånd, så du kan nyde musik, kunst og frihed!
Vi forventer af dig...
at du skal arbejde 32 timer i alt, fordelt på 3 vagter for dem over 18 år og 4 vagter for dem under 18 år.
Vores opgave er at sortere pant for pantsamlerne, hvor 125 andre seje frivillige venter på at få dig med på holdet!
Gå ind på hjemmesiden og book dine vagter direkte:https://jgf-rf.dk/

ALDERSKRAV: 18+

SPROGKRAV: Dansk eller engelsk

 

Alle festivalens boder, barer og spisesteder skal bruge internet til deres kasseapparater & Dankort, og det skal vi bruge hjælp til. 

OM OPGAVEN

Lige nu søger Festival IT en række personer der gerne vil have alle deres vagter FØR musikken starter. Det drejer sig om fire vagter, som er fastlagt til den 22+23 juni og 26+27 juni, alle dage 9:00 - 19:00, derudover finder vi lidt timer til oplæring & info inden første vagt. Forvent i alt 40-45 timer. 

Der er ikke noget svært ved opgaven, så specielle IT kompetencer er ikke nødvendige. Godt humør, gå-på-mod og evnen til at se løsninger er rigeligt. 

Opgaven udløser naturligvis et armbånd til festivalen, giver adgang til Volunteer Camping, adgang til Volunteer Village & Bar Rock. Hos Festival IT har vi derudover vores eget lille "Frivillig Område" hvor i naturligvis er velkomne. Vi tilbyder mad og drikke når du har vagt, og en antal drikkebilletter til selve festivalen.

Vi har et godt sammenhold hos Festival IT, et sammenhold som du også hurtigt bliver en del af. Måske bliver så afhængig af det at du kommer igen næste år ;-) 

INTERESSERET?

Hvis du kan se dig selv i rollen som kabler, og gerne vil have fri når musikken spiller, så skal du kontakte Rune Høj Nielsen (Gruppeleder for Kabling) i en fart, det gør du på rune.nielsen@roskilde-festival.dk

AGE REQUIREMENTS
Min. 18 years of age

Grab'n Go Burgers serves burgers at Arena and we are looking for volunteers.

The stake is 24 hours (e.g. 3x8 hours) and gives access to the entire festival.

Free access to Volunteer Camping and Volunteer Village.

We offer free food to our volunteers throughout the festival.

INTERESTED?

Write to us on Contact@grabngoburgers.com  

AGE REQUIREMENTS: Min. 18 years

LANGUAGE REQUIREMENTS: Danish or English

 

Help building the loveliest stage at Roskilde Festival! 

Gloria Stage is looking for volunteers for a fantastic work team who build the Gloria stage space and are off during the music days. 

ABOUT THE TASK

There are approx. 80 hours of volunteering in it, from Thursday 22/6 in the afternoon, to Monday 3/7 in the evening. We are off during the music (from Wednesday at 5pm to Sunday morning at 9am), and in addition to a wristband for the whole festival, there is of course full catering on all working days, as well as good accommodation options. 

You don't have to be a craftsman or have experience with stage building to join, we'll help you get started. As long as you are ok with physical work and ready to do your part. 

Become part of a strong team and a wonderful stage and get a completely unique festival experience! 

INTERESTED? 

Write to Eline at: eline.feldman@roskilde-festival.dk 

PS. If you want to share the festival experience with your best friends, we also open to hear from whole groups of friends. 

ALDERSKRAV: Min. 18 år

STADION er campings mest aktive områder, hvor vi giver festivaldeltagerne en mulighed for at udfolde sig i alverdens fysiske discipliner som yoga, morgentræning, volleyball og cykling.  

OM OPGAVEN 

Som medskaber af området er du med til at bygge op før festivalen starter - og pille det hele ned igen efter festivalen slutter. Det er en tjans på 100 timer, hvilket vil sige du ligger ca. 100 timer før, under og efter festivalen.  

Erfaring er ikke afgørende, bare du har hænderne skruet ordentligt på og ikke er bange for at tage fat, så hjælpes vi ad med at løse opgaverne.  

Opbygningsperioden starter mandag d. 19/6 og varer indtil lørdag den 25/6, hvor pladsen åbner. Vi er på vagt fra 09-21 hver dag, men variationer kan forekomme. 

Der er forplejning undervejs, og overnatningsmulighed i Sovebyen under opbygning.  

Tidligere har der været rig lyst og lejlighed til at hygge under, og efter, endt arbejdsdag, så du kommer i festivalstemning fra dag et.  

Under opvarmningsdagene har alle 2 stand-by vagter, hvor vi udbedrer fejl og mangler.  

Når den indre plads åbner onsdag, mødes vi om formiddagen og lukker ned i området, hvorefter vi holder fri i musikdagene. Vi mødes igen søndag og mandag efter festivalen er slut og pakker ned og rydder op.  

OM STADION  

Stadion (tidligere kendt som Game) er campings mest aktive område for alverdens former for sport og fysisk udfoldelse. Her præsenteres både et faciliteret og et frit program indenfor streetsport, dans, rap battles, yoga og mindfulness, paddle tennis, løbetræning, morgentræning og cykling. Fælles for alt er et fokus på fysisk og mental sundhed - også selvom vi er på festival. 

I Stadion kan alle kan være med, uanset om man er nybegynder eller øvet, kommer alene eller med hele sin lejr, om man deltager eller bare ønsker at være tilskuer. 

I 2023 er Stadion placeret ved vindmøllen på Camping West, hvor vi bygger de velkendte baner til volley, fodbold og street basket. Det er herfra vores hovedprogram præsenteres, med de store turneringer og shows i bl.a. kontaktsport og dans. Derudover vil vi også præsenterer programlagt indhold ved Badesøen og på dansegulvet i Camping East. 

Det programlagte indhold er aktivt i festivalens tre first days, fra søndag d. 25. juni til og med tirsdag d. 27. juni 2023. 

INTERESSERET? 

Har du nogle spørgsmål til tjansen som bygger på Stadions byggehold, så kontakt Byggeleder Trille Matilde Holmberg Ander på trille.ander@roskilde-festival.dk. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 

ALDERSKRAV: min. 18 år

SPROGKRAV: Dansk

 

""Unik sjælden mulighed." For din frivillige indsats for du bla. Armbånd til hele festivalen 

OM INDSATSEN 

Vi mangler nattevagter til vores team - nattevagterne holder øje med vores madbod på Roskilde Festival.  

Det handler altså om at holde sig vågen, hygge og lave enkle arbejdsopgaver. Man er selvfølgelig aldrig alene og der er altid minimum 2 mand på vagt. Og har du en ven/veninde, der vil med, kan I sagtens få vagter sammen.  

OM DIG 

Erfaring er ikke et krav - dog skal man minimum være fyldt 18 år. 

Du vil blive en del af et stort fedt team med masser af glade mennesker.  

Du skal have 3 vagter over de 7 dage i alt 32 timer og vi kvitterer med: 

 • Adgang til hele festivalen 
 • Mad 
 • Kaffe 
 • Personale bar 
 • Mad billetter 
 • 2 kasser øl efter sidste vagt og meget mere!! 

GÅ IKKE GLIP AF ÅRETS FEST. 

Vi forventer, at du er pligtopfyldende, god til at holde dig vågen og at du har et godt humør. 

INTERESSERET? 

For komme med skal du gøre følgende 3 ting. 

 1. Oprette dig her People, som er Roskilde Festivals frivillig system. 
 1. Send et screenshot af din People-profil, til os på frivillig@freshiimadbodroskildefestival.com . Emnefeltet "NATTEVAGT" 
 1. Ansøge om at blive en del af vores Facebook-gruppe, hvor al information kommer: https://www.facebook.com/groups/504677194987633 

Når du er godkendt i gruppen, så find opslaget om vagtplan og tag vagter i systemet (husk kun at tage nattevagter). 

Vi glæder os til at møde dig. 

Med venlig hilsen 

Thor Andersen (indehaver) 

AGE REQUIREMENTS: 18+

LANGUAGE REQUIRMENTS: Danish or English

 

sign up here 

If you have volunteered at the festival before, please send your email address + full name to marloch+rf23@gmail.com and I will get you transferred to us. 

WHAT ARE YOU GOING TO DO 

Your effort consists of 4 x 8 hour shifts and you will always be on duty from 4 to 10, depending on the time. 

The cloakrooms, or Super hubs as they are called this year, offer luggage storage, mobile phone charging, car battery swaps for power banks and sound boxes, Coollocker and delivery of camping equipment. 

All super hubs are open 24 hours a day, but some of us are closed at night. 

You choose your guards yourself, based on fixed guard packages, so you are sure that you will see the artist you most want to see. 

WHAT WE OFFER 

By becoming a volunteer for us, you get the opportunity to have a cool festival experience, and in return we give a wristband that gives access to the entire festival, the volunteer area and a discount on Merchandise until Wednesday 31/6. 

We collaborate with Volt, which is responsible for the base area and duty schedules, and enter into equal terms with Volt volunteers, who are actually quite cool. 

So, you get: 

 • Volunteer wristbands for the entire festival, all days 
 • Access to employee camp (you must order this yourself) 
 • Free breakfast every day between 07.30-10.30, even days when you are not on duty. 
 • Access to meals during your shifts 
 • We are naturally involved in the base area with cold beer, party and other activities 
 • Access to electricity service, so you don't run out of power during the festival. 

The shifts take place in dry weather, and each hub has its own back area with a kitchen and running water. 

As a volunteer, you will be able to choose between the five superhubs, i.e. you have a greater chance of being able to find a shift package that suits you. 

Does this sound like something for you and your friends? Then we only have three requirements: 

 1. you are 18 years old.
 2. you are mentally and physically stable 
 3. you can watch your shifts. 

sign up here 

WHO ARE WE? 

We are Vallensbæk floorball, and is a floorball club located in yes.. the city of Vallensbæk. We hope to be able to use our earnings from the festival to buy new equipment, and preferably new rinks. 

So if you volunteer for us, you support a small association who needs new equipment. 

ALDERSKRAV: Min. 18 år

SPROGKRAV: Dansk

 

FDF Roskilde er en af de mange frivillige foreninger, der bidrager ved Roskilde Festivalen hvert år. Vi søger nu frivillige til at hjælpe os med at renholde festivalområdet. Din indsats vil være med til at sikre, at festivalen kan forblive ren og ryddelig. 

OM INDSATSEN 

Opgaverne består i at samle skrald og tømme skraldespande på det lukkede område nordøst for festivalpladsen, samt publikum området i nordøst. Vi har brug for frivillige, fordelt på tre dage á 8 timer fra onsdag til søndag under festivalen. Vagterne ligger mellem kl. 8:00 og 24:00, dog er der en enkelt vagt søndag kl. 04:00-12:00. Jobbet kræver ikke en fysisk hårdt indsats, men vi kommer til at gå en del kilometer hver dag. Vi stiller relevante hjælpemidler til rådighed for at løse opgaven. 

OM OS 

Foreningen har base på det lukkede område mellem scenerne og Darupvej, hvor vores telt er opstillet. Teltet er det daglige omdrejningspunkt for alle vores frivillige medarbejdere, uanset om du er på vagt eller ej. Som frivillig får du også mulighed for at opleve og høre musik på festivalen, når man ikke er på vagt.  

OM DIG 

For at være frivillig hos os skal du som udgangspunkt være over 18 år. Herudover giver vi dig tre 3 meal vouchers, som kan bruges i festivalens madboder. 

INTERESSERET? 

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi laver, eller hvis du kender nogen, der kunne være interesseret i at hjælpe os, så kontakt os på festival@fdfroskilde.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! 

AGE REQUIREMENTS: 18+

LANGUAGE REQUIRMENTS: Danish or English

 

If you are dreaming of a fantastic community at Roskilde, without shifts during the music days, then have a look here! 

ABOUT US 

Roskilde Festival IT is looking for volunteers for cabling and setting up Wi-Fi for both festivalgoers and in stands. 

The task doesn’t require any specific qualifications other than being able to use a pair of pliers and come up with creative solutions. We will provide you with all the necessary training, and we also have the tools! 

In Festival IT we want everyone to be included in the party, where the HR department takes good care of us, and we also have festive events during the music. 

ABOUT THE ROLE 

The volunteer role we offer is a Co-creator role. Shifts will be from 16-17 June until 28 June when the Inner Area opens.  

We start at 09:00 in the morning and continue until the day's tasks are completed. Our volunteers work in teams, so you're never alone on a shift, and we help each other reach the finish line. 

WE OFFER 

Of course, you’ll get a wristband, access to Volunteer Camping, access to Volunteers’ Village and other areas for volunteers, including the new area in Vor Frue, close to where Festival IT is located. You will also receive meal and drink vouchers. 

DOES THIS SOUND LIKE YOU? 

Then please contact me (Kasper) on +45 22433619 or at kasper.jorgensen@roskilde-festival.dk – I’m always ready to answer your questions! 

ALDERSKRAV: Min. 21 år

SPROGKRAV: Dansk

MANAGER eller SUPERVISOR på Team Deltagerflow - måske noget for dig? 

Bliv en del af vores fantastiske team og vær med til at sikre en optimal drift af Porte eller omkringliggende områder, trafik og parkering.

Vi skal varetage bemandingen af omkringliggende områder, trafik og parkering (OTP), Porte og ankomstområder samt Digital adgangskontrol.   

På vores team er vi er ca. 300 egne frivillige (hvoraf 50 er driftsledere) samt ca. 2500 foreningsfrivillige, som selvstændigt varetager bemandingen af diverse porte og omkringliggende områder, trafik og parkering. 

ORGANISERINGEN I TEAM DELTAGERFLOW: 

Afviklingsleder 1 - Officer Porte/OTP samt Baseleder - Koordinator - MANAGER Porte/OTP - SUPERVISOR Porte - Serviceværter  

OPGAVER: 

OBS! Du vil blive teamet op med en Supervisor, så er I eks. to venner der er klar til opgaven, så kan I få vagter samtidig. 

Som Manager leder du dine egne Supervisorer eller Foreningssupervisorer på dit område. Du er ansvarlig for, at områdets porte / omkringliggende områder, trafik og parkering er i drift og afvikles jf. procedurer og instruktionskort. 

Du skal være i kontakt med Koordinatoren v. Deltagerflow samt Officer og tilkalde samaritter, sikkerhed, DOT og andre beredskabsenheder ved behov.

Du skal være synlig for dine festivalserviceværter og bidrage til, at alle festivaldeltagere oplever at festivalen både er et trygt og sikkert sted at være. 

TJANSEN INDEBÆRER:

4 Vagter x 8 timer (07 - 15 / 15-23 / 23 – 07) i perioden d. 24/6 kl. 7 – t.o.m 2/7 kl. 15.00 

KRAV:  

 • Ren straffeattest - Minimum 21 år  
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring som frivillig på RF, men det er ikke et krav 
 • Du kan bevare overblikket, er løsningsorienteret og i stand til at tage beslutninger - også i tilspidsede situationer 

UDDANNELSE: 

Vi tilbyder deltagelse i vores særligt udviklet uddannelse (deltagelse er ikke et krav, men anbefales).

Uddannelsen udbydes både d. 14/5 i Roskilde og d. 20/5 i Skanderborg – begge dage fra kl. 12 – 17. Du skal kun deltage i ét af kurserne. Derudover et STORMØDE d. 3/6 i Roskilde. 

SOM FRIVILLIG MODTAGER DU: 

 • 1 stk. Partoutbillet til alle dage Zone 8 (adgang til camping, medarbejderområder, frivillige barområder)  
 • Mulighed for at benytte medarbejdercamping (Darup, Campingområde Vest) 
 • 1 Madbillet pr. vagt, 10 stk. Drikkebilletter, 1 stk. Frivillig RF-T-shirt, Gratis kaffe, vand og saftevand under festivalen i medarbejderbaren. 

Vi glæder os til at høre fra dig – skriv til frivillig.field@roskilde-festival.dk med en kort beskrivelse af dig selv, dine kompetencer og din motivation for at blive frivillig hos os!

ALDERSKRAV: min. 21 år

SPROGKRAV: Dansk

Vil du være med til at bidrage til en sikker afvikling af Roskilde festival 2023? 

Så er rollen som KOORDINATOR for Team Deltagerflow måske noget for dig! 

Vi skal varetage bemandingen af omkringliggende områder, trafik og parkering (OTP), Porte og ankomstområder samt Digital adgangskontrol.   

På vores team er vi er ca. 300 egne frivillige (hvoraf 50 er driftsledere) samt ca. 2500 foreningsfrivillige, som selvstændigt varetager bemandingen af diverse porte og omkringliggende områder, trafik og parkering. 

ORGANISERINGEN I TEAM DELTAGERFLOW: 

Afviklingsleder 1 - Officer Porte/OTP samt Baseleder - Koordinator - Manager Porte/OTP - Supervisor Porte - Serviceværter 

OPGAVER: 

Koordinator er støttefunktion for Officer og Baseleder og er fysisk placeret på Beredskabskontorets divisionskontor. 

Henvendelser, hændelser og opgaver der meldes ind via radio eller telefon til koordinatoren skal logges på festivalens interne log-system.  

Du kommer til at dele kontor med koordinatorerne for: Scener, Camping, Beredskab og Ressourcer og du har et tæt samarbejde med disse, hvis der opstår hændelser. Du er i radiokontakt med de enkelte ledere i områderne og har derved overblik over hvordan driften går, og kan støtte de enkelte enheder præventivt eller beredskabsmæssigt. 

TJANSEN INDEBÆRER

4 (3) X Vagter á 8 timer (07 - 15 / 15-23 / 23 – 07) i perioden d. 24/6 kl. 7 – t.o.m 2/7 kl. 15.00 

KRAV:  

 • Ren straffeattest - Minimum 21 år  
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring som frivillig på RF, men det er ikke et krav 
 • Du kan bevare overblikket, også i tilspidsede situationer. Løsningsorienteret og i stand til at tage beslutninger 

UDDANNELSE: 

Vi tilbyder deltagelse i vores særligt udviklet Koordinatoruddannelse (deltagelse er ikke et krav, men anbefales).

Uddannelsen udbydes både d. 14/5 i Roskilde og d. 20/5 i Skanderborg – begge dage fra kl. 12 – 17. Du skal kun deltage i ét af kurserne. Derudover et STORMØDE d. 3/6 i Roskilde. 

SOM FRIVILLIG MODTAGER DU: 

 • 1 stk. Partoutbillet til alle dage Zone 8 (adgang til camping, medarbejderområder, frivillige barområder)  
 • Mulighed for at benytte medarbejdercamping (Darup, Campingområde Vest) 
 • 1 Madbillet pr. vagt, 10 stk. Drikkebilletter, 1 stk. Frivillig RF-T-shirt, Gratis kaffe, vand og saftevand under festivalen i medarbejderbaren. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig – skriv til frivillig.field@roskilde-festival.dk med en kort beskrivelse af dig selv, dine kompetencer og din motivation for at blive frivillig hos os.

AGE REQUIREMENT: 18 years

LANGUAGE REQUIREMENT: english

 

Come help us prepare and serve excellent RAMEN and BAO in Koreatown. In Koreatown, we’re a great crew of +40 volunteers. Our simple mission is to provide scrumptious meals for our guests. We’re proud partners with Roskilde Festival since 2012.

TASK DESCRIPTION

When you’re volunteering with Feast you will be properly trained by our professional staff. On a typical shift there will be between 5 and 10 other volunteering with you. You will not be on your own. 

The tasks in Koreaktown includes cleaning, preparing food, serving food, talking to guests, providing guest service and / or performing night shift duties. You will be volunteering in the inner area of Roskilde Festival, close to the main stages.

REQUIREMENTS

In Koreatown you will be volunteering for 32 hours. Shifts are available between Saturday 24th of June - Saturday the 1st of July. You are expected to pick at least two shifts during the music days (Wednesday-Saturday), and you’re also expected to work at least one night shift (00-08). A shift is 8 hours.

We’re looking for volunteers above the age of 18.

We enjoy working with all kinds of different people.

We encourage young and old to apply and be part of our team.

PERKS

We very much encourage small groups of friends to join our team. Once on our team, you will be able to pick shifts yourself. When volunteering with Feast you will have a nice meal with us on the days you volunteer. We have a small area behind our restaurant where volunteers can have a break, charge their phones and have a coffee break + chat with the other volunteers. Being a volunteer with Feast also gives access to volunteer camping and various volunteer hubs around the festival where coffee, juice and cheap beers are available. Are you volunteering alone, you will easily get to know other volunteers.

Please register by using this link: www.feast-festival.dk

Once registered, you will be guided through a short sign-up process. Within a very short period of time you’ll have the opportunity to pick shifts. Once you’ve picked your shifts, you’re in. Questions: Call Carsten (+45 26357719) or write an email (cs@feast-festival.dk)

Age requirements: Min. 18 years

JOIN THE COZIEST TEAM AT ROSKILDE - COME JOIN THE BAR TEAM at "Five o'clock Somewhere" in HUB LOUNGE! 

Dear party-loving people!  

We are looking for fun, fresh, and energetic individuals to join our team at the bar "Five o'clock Somewhere" (FoS) in HUB LOUNGE, located behind the Arena. 

What is Five o'clock Somewhere?  

FoS is a cozy and relaxed bar inspired by the popular song of the same name. FoS is located behind the festival's second-largest stage, Arena, and only festival volunteers will have access. 

Your Role  

As a part of our team, you will help serve delicious beer, coffee, soft drinks, slush ice drinks, and cocktails to our guests  

The guests will solely consist of other volunteers, and your primary responsibility is to ensure they can come by and get a cup of coffee or a drink and take a break from work, tents, and lukewarm beer. 

There will also be table tennis, beer pong, and other outdoor games, as well as various board games. FoS should be a place where people can relax and have fun with friends and other volunteers. 

You do not need to have experience as a bartender. 

How much do I need to volunteer, and can I even see any concerts?  

Of course, you have the opportunity to see concerts and experience the full Roskilde Festival. 

You will become a central part of keeping the festival running, and we promise to make sure the volunteering is (almost) as fun as standing in front of the orange stage at your favorite concert (; 

We are looking for volunteers who can help a total of 32 hours. Shifts can be distributed before, during, and after the festival, and we will do our best to accommodate your shift preferences. 

What do I get out of being a volunteer?  

You will receive a festival ticket for the entire festival as well as food and drink vouchers. 

You will also have the opportunity to have a place for your tent in the employee camping area, so you don't have to worry about finding a place to sleep. 

As a part of our team, you will also have access to an area that is off-limits to "normal" festival guests. Here, you can relax, get a cup of coffee or beer, and take a warm shower in conditions that are significantly better than what is normally associated with a festival. 

We will, of course, provide training and a fantastic team <3 

Now what? 

Send an email to andershildan@gmail.com with your name, nationality and age, if you are interested in joining us at Roskilde Festival.  

Language requirements: Danish or english

Age requirements: You have to be min. 18 years old

 

At Team Hotters, we sell ”Grab’n’Go” breakfast and hotdogs to all volunteers in Volunteers’ Village. Do you want to be part of a small, but exiting team, with many years’ experience in the festival industry? Our products are either homemade or from local micro-producers; we value high quality and pride ourselves on giving our customers a good experience. 

TASKS 

 • Over the counter service of volunteers 
 • Making breakfast ready 
 • Preparing French hotdogs, hotdogs, wedges and more 
 • General clearing and clean-up of our back area. 

WE OFFER 

 • All-days access to the festival 
 • Access to restricted areas, including Volunteers’ Village, (quiet area with warm showers) 
 • Option of Volunteer Camping 
 • This year’s Volunteer print on your favourite t-shirt 
 • Food and beverages during shifts 
 • Chance to influence your schedule 
 • 32-hour volunteer role (typically distributed over a minimum of one day shift, one evening shift and one night shift) 
 • Only one of your shifts will be scheduled during the Final Days (the music days) 
 • Intro-evening with guided tour and the chance to meet the rest of the team 
 • The opportunity to join with a friend 

YOUR QUALIFICATIONS 

 • You are smiling and service-minded 
 • You are also prepared to start early and/or very late 
 • You can keep the head when it’s busy – even when it’s really busy! 
 • You want to be part of a team in which we help each other and keep our spirits high. 

SOUNDS LIKE YOUR KIND OF THING? 

 • Send an email to info@polsemageren.dk 
 • Include your name, age and whether you are a group of friends, who wants to join the same team 
 • Please include whether you have volunteered before (not a requirement) 

We go through applications as they come in and take down the advert, when the team is full. If you send your application after the team has been filled, you will be notified by email.  

We look forward to hearing from you! 

TEAM Hotters 

For the fifth time, The Organic Boho will be at Roskilde Festival! 

Here, we will serve juicy Tempeh teriyaki bowls, crispy Tempeh teriyaki burgers and homemade lemonade. 

WANT TO JOIN US? 

We are looking for volunteers who want to be part of creating the best festival atmosphere for our foodie guests, during the entire festival. 

You will of course get access to the entire festival and somewhere to pitch your tent. 

Your role is a 24-hour volunteer effort in our beautiful stand located in Roskilde Festival’s biggest food area – Food Court. The task will be under the music days.

It is an advantage if you have experience from the service industry, but not a requirement; just as we haven’t set any demands for language or age. 

We only expect that you are dedicated, want to learn and give our guests a fantastic festival experience alongside your nice co-volunteers. 

Send us a few words about yourself to Karina@theorganicboho.com. 

We look forward to hearing from you! 

Age requirements: 18 years

Language: English or danish

HAV serves mouthwatering Ramen and Poke Bowls with a local, sustainable focus. HAV means SEA in Danish, and our dishes features fresh fish, shellfish and kelp sourced from the seas surrounding Denmark.

We’re a vibrant, friendly and dedicated little crew. We would love to have you and your friends as our volunteers.

Our simple mission is to provide scrumptious meals for our guests. We’re proud partners with Roskilde Festival since 2012.

DESCRIPTION

When you’re volunteering with Feast you will be properly trained by our professional staff. On a typical shift there will be between 5 and 10 other volunteers joining you. You will not be volunteering alone.

The volunteering at HAV includes cleaning, preparing food, serving food, talking to guests, providing guest service and / or performing night shift duties.

We’re located in the experimental venue FOOD IS NOW, close to Orange Stage.

FOOD IS NOW is a tribute to food and the sea.

REQUIREMENTS

In HAV you will be volunteering for 24 hours. Shifts are available between Wednesday 28th of June - Saturday the 1st of July.

You are expected to pick at least one evening shift Thursday, Friday or Saturday. You’re also expected to work at least one night shift (00-08). A shift is 8 hours.

PERKS

We very much encourage small groups of friends to join our team. Once on our team, you will be able to pick shifts yourself. When volunteering with Feast you will have a nice meal with us on the days you volunteer. We have a small area behind our restaurant where volunteers can have a break, charge their phones and have a coffee break + chat with the other volunteers. Being a volunteer with Feast also gives access to volunteer camping and various volunteer hubs around the festival where coffee, juice and cheap beers are available. Are you volunteering alone, you will easily get to know other volunteers.

Please register by using this link: www.feast-festival.dk

Once registered, you will be guided through a short sign-up process. Within a very short period of time you’ll have the opportunity to pick shifts. Once you’ve picked your shifts, you’re in. Questions: Call Carsten (+45 26357719) or write an email (cs@feast-festival.dk)

ALDERSKRAV: 18 år

 

 

Vi tilbyder en spændende og anderledes måde at være på festival. Som frivillig får du en
ekstraordinær festivaloplevelse, fri adgang til vores medarbejderområde med toilet og mulighed for adgang til festivalens frivilligområder.
Til gengæld regner vi med, at du yder en god indsats.

LIDT OM OS:
Vi – Hahn og Jonas - driver en vietnamesisk madbod, som har været på Roskilde Festival siden 2013. Vi har derfor en del erfaring med festivalen og vil gå langt for at give jer en god oplevelse.
I boden tilbyder vi to forskellige vietnamesiske specialiteter, pho-suppe nudelsuppe og forårsruller efter egen opskrift. Vi laver retterne fra bunden med fokus på autenticitet og smag. Herudover har vi økologi og bæredygtighed for øje.
Retterne er populære, så der kan være travlt i køkkenet. På trods af travlhed har vi fokus på, at det skal være en god oplevelse for dig at være frivillig hos os. Derfor er vi godt organiseret og har indrettet et frivilligområde, hvor du kan holde pause under dine vagter og slappe af mellem koncerterne.

Med andre ord: Vi tilbyder dig et fællesskab, en oplevelse tæt på musikken, masser
af godt humør og en følelse af, at der er brug for dig.

Goder som frivillig:
• Partout-billet til Roskilde Festival 2023
• Mad og drikke, når du er på vagt
• Restricted Camping for frivillige (med tilmelding) eller publikumscamping uden betaling
• Adgang til eksklusive frivilligområder flere steder på Roskilde Festival

I boden skal du:
• Hjælpe i processen med at tilberede retterne
• Hjælpe med salg
• Hjælpe med opvask og rengøring
• Løse forefaldende opgaver i og omkring madboden
• Holde vagt, når boden er lukket

Vagterne er fordelt på 3 vagter á 8 timer. Vi forventer at du møder et kvarter før vagten starter.

Lyder det spændende? Kontakt os hurtigst muligt: crispyhot.streetfood@gmail.com, eller ring til Jonas på 51340536.

Alderskrav: + 18 år

I Festival-IT søger vi en masse forskellige typer til at indgå i vores IT-support. Festivalugen i Support-teamet byder på lidt af hvert, og din rolle kan formes efter din ambition og lyst. Så hvis du ønsker fart over feltet eller en kontorplads med aircondition, så findes det hos os.

Festival-IT sørger for, at der kommer netværk til alle mad- og ølboder, scener, telte etc. Dertil yder vi IT-support til alle der bruger netværket, og dét står Support-teamet for. Hvis noget ikke virker, vil vi modtage et opkald fra f.eks. en ølbod, og så giver vi vejledning eller løsning til problemet.

Vi holder til i ”IT-byen”, der ligger lidt nord for Entrance South. Her kan man slappe af i loungeområdet, eller benytte sig af vores faciliteter, såsom bad- og toilet, aircondition, forfriskninger mm. Det er her vores kontor ligger, og hvor Support udgår fra.

I øjeblikket søger vi en stor mængde frivillige. Dig og din vennegruppe kan altså være frivillige sammen i Support.

DU BESTEMMER SELV

Vi søger frivillige til 2 forskellige teams, og du bestemmer selv hvilket der passer dig.

Vi søger frivillige til ”1st level-teamet”. I dette team modtages opkald fra kunder der har problemer med netværket. 1st level-teamet giver vejledning til kunden, og det kan i mange tilfælde løse problemet. Hvis ikke vejledningen kan løse problemet, bliver opgaven givet videre til vores ”Onsite-team”. Som frivillig i 1st level-team vil du altså sidde på vores kontor og modtage opkald. Til denne rolle behøver du ikke at have store IT-færdigheder. Hvis du betragter dig selv som nogenlunde teknisk begavet og servicemindet, så vil du kunne udfylde rollen – vi kan lære dig det hele!

Vi søger frivillige til ”Onsite-teamet”. Dette team sættes i gang, hvis problemet ikke kan løses over telefonen. Onsite-teamet rykker ud til problemet hvor det er opstået. Som frivillig på Onsite-teamet får du altså set hele festivalen og du vil opleve fart over feltet. Denne rolle kræver, at man har erfaring med værktøj og kan arbejde med hænderne. Du behøver ikke være den store netværksspecialist – vi kan lære dig det hele!

Som frivillig i et af de 2 teams får du:

 • Adgang til Roskilde Festival 
 • Mad og drikke på vagter
 • Gode omgivelser og faciliteter i ”IT-Byen”
 • Mulighed for at handle i vores medarbejder bar/cafe med billig mad og drikke 
 • Del i en gruppe af dedikerede frivillige med fokus på det faglige og sociale.

Som frivillig i Support vil du skulle lægge 32 timer á 4 vager fordelt over hele festivalen. Ønsker du at indgå mere end det, henvises til stillingsopslag for Ildsjæle, hvor du kan finde mere info.

VI KAN MED ALLE TYPER

I Support søger vi alle typer. Er du typen der brænder for at bygge netværk fra bunden? Eller er du typen der er glad for at yde god service i alle situationer? Vil du have en frivilligrolle sammen med nogle af landets dygtigste IT-folk? Vil du have fart over feltet og sved på panden eller aircondition i IT-byen? Vil du være frivillig med alle dine bedste venner under armen?

Hvis du har svaret ja til hvilket som helst af spørgsmålene, så passer du ind, for det kan nemlig alt sammen lade sig gøre hos os.

ER DU INTERESSERET?

Så må du meget gerne kontakte Gustav Røgild på gustav.roegild@roskilde-festival.dk med reference: 1st. level support eller Onsite support.

Har du lyst til at være frivillig hos Ntoma?
Vi sælger smykker lavet af genbrugsglas og enkle designs syet af ghanesisk voksprint.
Du skal være frivillig 24 timer fordelt på 3 vagter, og du skal hjælpe med at sælge og at holde orden i boden.
Du får naturligvis et RF23 armbånd for indsatsen😊
Ntoma ligger i Artzone stables.
 
Er det noget for dig, så skriv til Ntoma på obysidsel@gmail.com

ALDERSKRAV: min 18 år

Kom med Gimle bag baren på dette års Roskilde Festival. Baren er placeret i Central West, som er åben i warm-up dagene og senere bliver en del af indre plads.

HVAD SKAL DU LAVE?

- Du kommer til at indgå i et større hold som bartender, med dine gamle og nye venner, i et af de helt nye områder på Roskilde Festival. Baren kommer til at ligge centralt på pladsen med udsigt direkte til én af de nye scener

- Det kræver ingen vilde barevner, som eksempelvis at kaste med shakere eller hælde præcist fra 1 meters afstand, at være med på vores hold

- Som frivillig på Roskilde Festival og for Gimle skal du være frivillig i 32 timer. Du skal derfor have 4 vagter af 8 timer – fordelt på hele ugen (lørdag d. 24/6 – lørdag d. 1/7)

- Du skal helst være tilgængelig i hele den nævnte periode, men er der enkelte dage, du ikke kan have vagter, forsøger vi at tage hensyn til det i vagtplanlægningen.

GLÆD DIG TIL

- Et festivalarmbånd til Roskilde Festival 2023

- Et stort og stærkt fællesskab med skønne mennesker fra hele Europa

- Et måltid mad, frugt, kaffe/te og vand mens du er på vagt

- Mulighed for at booke Volunteer Camping, hvor der er mere ro og hvor du kan komme i et varmt bad

- Fri adgang til Volunteers’ Village med bl.a. gratis kaffe, te og saft i hyggelige loungeområder

- At blive en del af Gimle-familien og skabe en fest sammen med alle gæsterne på Roskilde Festival

DET SKAL DU VIDE

- Du behøver ikke at have erfaring bag en bar – det skal du nok lære

- Senest i slutningen af maj offentliggør vi vagtpakker, hvor der skal bruges 17 – 20 personer på i alt 7 hold. Vi forventer at kunne give dig vagter sammen med dem, du tilmelder dig sammen med

- Vagtpakkerne bliver lavet således, at alle hold har en åbne-, eftermiddags-, aften- og nattevagt fordelt på hele festivalugen (lørdag d. 24/6 – lørdag d. 1/7)

- Du vil modtage din endelige vagtplan på mail, senest 2 uger inden festivalen begynder.

TILMELDINGSPROCES

Vil du med Gimle på Roskilde Festival, så send en e-mail til rfbar@gimle.dk, hvor du skriver et par linjer om dig selv, og hvorfor du ønsker at være frivillig for Gimle på festivalen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste Gimlehilsner

Kirsten, Jannik, Claes & Maria

HVEM ER GIMLE?

Gimle er Roskildes regionale spillested og ungdomskulturhus, der tilbyder kulturelle arrangementer med kvalitet, indhold og mangfoldighed. Vi er et brugerdrevet hus der til daglig drives af en gruppe på omkring hundrede frivillige, med hjælp fra en gruppe fastansatte.

Gimles overskud bruges til at arrangere koncerter og andre kulturelle arrangementer. Det betyder, at din arbejdsindsats på Roskilde Festival bidrager til, at Gimle kan arrangere endnu flere koncerter og fede arrangementer i fremtiden.

Gimle har lang erfaring med at deltage på Roskilde Festival, og vi har et tæt samarbejde med festivalen året rundt.

Læs mere om Gimle her: https://gimle.dk/organisation/

 

Help to create a clean and green Roskilde Festival 
Will you contribute to a greener and cleaner Roskilde Festival as a volunteer in RECYCLING?  
Leaving rubbish and usable things on the campsite is not an option at Roskilde Festival anno 2023 
- everything must be sorted, recycled, upcycled and given a second life. The festival site must be left clean. Is it just a utopia to change Denmark's largest camping dump into a completely different scenario? Maybe. But we are working on it - and you can join. 

 
Team Waste and Recycling
Our vision is to have the festival guests clean up after themselves, sort their waste and take their camping gear home or hand in the re-useful stuff at one of our 24 RECYCLING stations. 
 

Our largest initiatives in the Waste and Recycling Team are... 

 • Staffing of the 24 RECYCLING STATIONS, where festival guests are helped to sort their waste into 11 fractions (cardboard, batteries, plastic, glass, Re-Useful etc.) 
 • Daily SORTING PARADES, where sorting hosts will assist the festival guests to clean up and sort their waste in the camping areas. 

What will your role be? 
To staff RECYCLING station. Keep it delicious and inviting. Welcome people nicely.  
Knowing something about sorting, so you can help those who can't do it themselves (good training is provided to you). Together with a partner, you will inform and assist, both at the RECYLING Station and around in the camps. You are a good recycling ambassador and a motivational host, who see waste as 'resources'. 

Your terms 
Possibility for volunteer shifts together with your friends, at shifts that fit you well.  
Besides that, you can enjoy the usual package, as a volunteer at Roskilde Festival: 

 • access to Roskilde Festival and all the music 
 • meal tickets and drink vouchers corresponding to your shifts 
 • access to Volunteer Village and Volunteer Camping 

When are you going the work? 
You must have four shifts from 9-17 in the period Saturday from the 24th of June till Sunday 2nd.  
Sunday 2nd July is mandatory for all volunteers in RECYCLING (unless you take Monday 3 July). 

Are you interested? 
Send us an e-mail on frivillig.recycling @roskilde-festival.dk, then we will help you further.  
If you have volunteered at Roskilde Festival before, please welcome your PEOPLE number. 

Best greetings, 
Pia, Jakob and Camilla – Team RECYCLING 

Kunne du tænke dig at blive en del af det bedste, sjoveste og sejeste team, skal du ansøge om at blive frivillig hos OLIOLI. Det er ikke kun i vores butikker rundt omkring i landet, at vi har en fest bag baren, det er bestemt også på festival!

Om os
Hos os laver vi poké bowls, som stammer fra det hawaiianske køkken. For dem der ikke kender konceptet, plejer vi at beskrive det som en sushisalat.
Du skal derfor ikke stå op ad en brandvarm ovn eller kogende friture.

Vi tilbyder
Du vil skulle stå i en madbod, med hyggeligt bagområde og gode faciliteter. 

 • Adgang til alle dage - d. 24 juni til d.1 juli
 • Gratis mad og drikke alle dage
 • Adgang til volunteer område
 • Volunteer camping
 • Bliver en del af en stort fællesskab, både under og efter festivalen

Så tag dine bedste venner under armen og bliv en del af teamet! Vi vil gøre vores bedste, for at I kan arbejde sammen.
Send en ansøgning til event@oliolipoke.com, med en kort tekst, navn og alder.

Vi glæder os til at få en fantastisk festival sammen! 

Age requirement
Min. 18 years og age

”Ønsker du at være frivilligt for at komme på festival og have det sjovt samtidig? Så læs nedenstående og smid din ansøgning afsted med det samme.

Gorms er igen med på Roskilde Festival og er denne gang placeret på Camping WEST.
Vi tilbyder alle festivalens gæster vores lækre og hjemmelavede pizzaer, som man kender dem fra restauranterne.
Der tilbydes grundig oplæring på første vagt, samt mulighed for at afvikle en del timer før festivaldagene, da vi også er aktive i opvarmningsdagene.
Vi gør meget ud af, at det skal være hyggeligt og sjovt at være frivillig for os. Derfor sørger vi for mad og drikke og at driften er i orden.
Dermed skal du blot koncentrere dig om den opgave du stilles for, når du er på vagt – vi har overblikket og guider hele vejen igennem.

For at være en del af dette, forventes det af dig
-32 timer fordelt på 3 vagter
-Du er minimum 18 år
-Er mødestabil
-Trives blandt mange typer mennesker og har ”gå på mod”

Vi sørger for
-Mad og drikke på vagterne
-Arbejdstøj
-Sjov og hyggeligt stemning før, under og ISÆR efter vagterne

Ved interesse, da skriv venligst til: festival@wearegorms.dk (Roskilde i emnefeltet)
Er man flere som ønsker at have vagter sammen, da sendes en samlet ansøgning, tak.
Vi ser frem til at høre fra dig

Hos JGI-Gymnastik i Central Park har vi brug for skønne quinder og friske mænd til at stå for madproduktion og salg. Vi har faktisk mad det meste af døgnet. Brunch-tallerken, sandwich, lasagne og naturligvis varme og kolde drikke. 

Hos os får du...
Hos os spiser du gratis når du har vagt. Desuden har vi et dejlig tørt medarbejdertelt, hvor folk crasher på gamle sofaer efter endt vagt for at hygge. For første gang laver vi i år også aftenhygge, hvor alle de frivillige kan kigge forbi og nyde en kold øl eller vand med en kollega. Hos os kan du også lægge mobilen til opladning imens du er i boden. 

Vi søger
Vi skal bruge 185 frivillige til tre vagter og vi har åben alle 9 dage under festivalen. 
Vi søger folk der er fyldt 18 år (seneste dagen før årets Roskilde Festival). 

 

Interesseret?
Login på www.jgi-gymnastik.dk for at booke din plads. Når du har gennemført tilmeldingen er du garanteret job. 
Like os på facebook: JGI-Gymnastik på Roskilde Festival 
Og husk så lige at få lavet en profil i festivalens eget tilmeldingssystem, People også. 

 

Hvem er vi?
Bag boden står Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforenings Gymnastikafdeling (JGI-Gymnastik). Vi har cirka 700 børn, unge og voksne som årligt går til gymnastik hos os, og pengene fra Roskilde Festival går til ture og redskaber. Vi kom med på Roskilde Festival i 1993. Vi bliver ved med at komme på festival, fordi de penge vi tjener er flødeskummet på foreningens lagkage. Det er kort sagt det, der gør vores forening sjov at være i. 

LANGUAGE REQUIREMENTS: Danish or English

AGE REQUIREMENTS: 18

We are Team Mikuna and we need a bunch of cool and dedicated volunteers to join our team during Roskilde Festival 2023!

We have a small, but effective, burger stand in Food Court, where we sell thousands of plant-based burgers to the hungry masses. One of the benefits of being located in Food Court is that when you are on shift with us, your feet will be dry, and you will have a real roof over your head :)

ABOUT US

We are Sigrid and Line, the owners of Mikuna, and we run our small stand at Roskilde. We love our roles, and even though we are busy from morning to night, we make sure the atmosphere is great. We always have the best volunteers, and we’re often overwhelmed with gratitude for the help we receive.

So, come along and overwhelm us by volunteering in the Mikuna stand.

ABOUT THE TASK

You need to cover 3 shifts of 8 hours each; the shifts are from Wednesday to Saturday night and in the hours between 5 AM to 4 AM. The pace is fast, and the queue is pretty much never-ending, but it’s a fantastic experience.

The task:

 • Prepare vegetables for our home-made pickled cabbage mix
 • Fry plant-based “meat”
 • Man the deep fryer and make crispy onion rings
 • Heat up burger buns
 • Make delicious burgers for the happy customers
 • Serve customers
 • And all the small tasks that come with the role – take out packaging, clean-up, washing dishes etc.

WE OFFER

We make an effort to show consideration for our volunteers, and always want to know your preferences; some people don’t like manning the cash register, while others don’t like the quick pace of the burger station – we will work it out.

In spite of unending and constant queues for the stand, we always do our best to create a nice environment. We are inclusive, so if you’re part of the LGBTQA+ community, you are welcome here. You are equally welcome, if you don’t believe in labels.

 • At each shift you get a half hour’s “lunch” break where you get a large, satisfying burger, if you want
 • The stand’s home-made lemonade is free for you to drink
 • We are so fortunate that Food Court, where the stand is located, is right next to Volunteers’ Lounge, where you can get free coffee and lemonade and “hygge”
 • The back area in Food Court has its own toilets available for volunteers only
 • You get Mikuna t-shirts and aprons for your shifts.

INTERESTED?

Please send an email to kontakt@mikuna.dk with your name, phone number, age and a few words about yourself, and we will get back to you ASAP. Experience is not a requirement.

Are you a group of friends? With us, you can apply together.

Hugs,

Line and Sigrid///Mikuna

Age requirement
Min. 16 years of age 

Language requirement
Danish or english
 

Needs
150 volunteers

Er du klar til at være en del af et bageri som sikrer friskt brød direkte fra ovnen på en festival? 

Det Gyldne Brød slår endnu engang det transportable bageri op på festivalen og ønsker at DU skal være med til, at sørge for friskt brød til friske festivaldeltager med et friskt smil til alle! 

Kort om Det Gyldne Brød 
Det Gyldne Brød er til dagligt at finde i både Vallensbæk, Hvidovre og Greve, men i uge 26 er vi også på Roskilde Festival og det har vi været siden 2007! 
Vi har altid gået efter at sikre friskt nybagt brød, sandwichs og kage til de mange festivaldeltagere og det bliver vi ved med. Vil du hjælpe? 

Opgaver 
Salg af bager-produkter som smurte boller, sandwich og romkugler. (I telt eller på vogne) 
Smøring af boller og sandwich med pålæg. 
Almen oprydning og rengøring i vores baglokale, produktionsområde og spisepladser, samt rundt om teltet. 

Vi tilbyder
Det sædvanlige:
 
Adgang til festivalen og frivillige områderne som Volunteer Village, samt mulighed for Volunteer Camping (Stille område med varme bade). 
Unikt for os: 
Mulighed for indflydelse på din vagtplan (Fire vagter af otte timers varighed). 
Mad under vagten. 
Afslappende baglokale med bløde sofaer, hyggelig stemning, spil mv.. 
Lørdagshygge/fællesspisning med fællesskab, god mad og en masse tak for indsatsen! 
Invitation efter festivalen til ”After Sandwich”-eftermiddag hvor vi giver en sandwich, modtager Ris og Ros efter sandwich-modellen og laver workshops om hvordan vi kan blive bedre, samt hygge os helt vildt. 

Dine Kvaliteter
Du har lyst til at være en del af et team hvor tingene nogle gange skal gå stærkt. 
Du kan lide at stå forrest og servicere med et smil. 
Eller bagerst og hjælpe med din hurtighed og overblik. 
Du er klar på at påtage dig forskellige opgaver fra vagt til vagt hvis nødvendigt. 
Det er et plus hvis du i forvejen har kendskab til kasseapparater og butikssalg – Men ikke krav. 

ER DU FRISK? 
Skriv en mail til roskildefestival@detgyldnebrod.dk med dit navn og alder. Tilføje også gerne erfaring med tidligere frivillighed og/eller arbejde. Så sender vi dig et ansøgningslink og yderligere informationer. 

Vi ses på Roskilde Festivalen 2023! 
Det Gyldne Brød : aka : Team FRISK! 

AGE REQUIREMENTS: 18+

LANGUAGE REQUIRMENTS: Danish, Norwegian, Swedish or English

 

Are you passionate about ensuring that kids and youths have valuable projects in their lives? And do you want to be part of serving and selling ridiculously delicious food at Roskilde Festival?

Mama’s Corner needs volunteers for different roles (basic and manager), who want to be part of ensuring that we make a nice profit, which will be donated to charitable purposes in Jordan and one charitable project in Copenhagen.

ABOUT MAMA’S CORNER

Mama’s Corner is a 100% volunteer organisation, with the only purpose of running a food stand at Roskilde Festival, and ensuring that we can send lots of money to people in need every year…

Since Mama’s Corner was founded in 2010, it has donated more than DKK 1M to charity.

WHAT IS THE TASK?

In exchange for 4 shifts of 8 hours each between 24 June – 1 July (2 shifts before and 2 shifts during the music days), you will get an all-days festival ticket, access to own toilets, food and beverages during shifts – and you will also get access to our volunteer’s lounge. Here, you can chill, party, eat and most importantly, charge your phone in nice surroundings <3

Examples of tasks:

 • Manning the cash register (MAKE THE MONEYS)
 • Prepare probably the best food at the festival (MAKE THE FOOD)
 • Ensure good surroundings for our guests (MAKE THE LOVE)
 • Have manager responsibilities!

WANT TO JOIN?

Please send an email to mamascorner@live.dk if you’re want to become a volunteer for Mama’s Corner.

LANGUAGE REQUIREMENTS: English or Danish

AGE REQUIREMENTS: 18+

 

Why should you Volunteer with us?

Volunteer in the quiet area of the festival – the area we are responsible for is the staff area, where fellow volunteers come to rest. Meaning it has the best showers and facilities, as well as the quietest environment!

Get 1 food ticket per shift to be used anywhere within Roskilde Festival – Meal tickets are provided and can be used with your Festival Bracelet.

Available Shifts during Festival build-up, warm up and Music – because the festival must be built up, we will be taking care of the camping area during that time too! This means that you will be able to take your shifts with more Flexibility!

Work with friends – there will be a lot of shifts available each day, so we encourage volunteers to grab them with their friends!

Support a social cause – help empower young women in Nepal by volunteering with us!

Bracelet with access for the entire festival duration.

Volunteer testimonial

"The reason I like the volunteer camping area is because it becomes like my own Roskilde festival base. It is quiet, which is super nice after a crazy night of music and parties!

I can place my tent together with my other fellow volunteers, take a hot shower, have clean toilets, and participate in events at the campsite.

The task is also not so hard, and mostly I end up talking to people during my shift!

It’s also nice that the organization gathers 300 volunteers, so the crowd is very diverse, and I get to meet a lot of people. I also really like that I am not only getting a free festival ticket. By volunteering here, I am able to financially support social projects around the world. When I volunteered last year, it was for a feminist leadership project in Uganda that was designed to fight sexual harassment in Ugandan universities. ‘’

About us

We are a non-profit organization, with the goal of eradication poverty and inequality from the world. We work primarily with young women, empowering and giving them tools to be able to fight for their human and civil rights within their respective communities. Read more about it at: https://www.ms.dk/om-os

Tasks

We are service guards at the staff campsite, which means that we patrol the campsite making sure that it stays tidy, calm and a nice place to be. This means making sure the tents are in the right places, that people are not too noisy and that it all stays clean. The staff campsite is the cleanest and most calm of all the camping areas at the festival because it is there for the volunteers to rest and sleep during the festival.

Your work as a volunteer will consist of 4 shifts of 8 hours – 32 hours in total. (1 shift on music days, 1 night shift and 2 shifts of own choice). You can choose your own shifts, and there will be quite a few before the music starts, so the schedule is quite flexible, and you will be able to take shifts with your friends! The schedule will be released once all of the acts are announced at Roskilde Festival in May or early June.

How to sign up

Please sign up by following the link at: https://www.ms.dk/roskilde-volunteer-camp-2023
If you have any questions please do not hesitate to write us at: msvolunteercamp2023@gmail.com

ALDERSKRAV: min. 18 år

 

Vil du være en del af holdet bag BUSBUS, som er en af festivalens største madboder?

OM OS

Vi laver bl.a. Brunchbuffet, Flæskestegssandwich og Stegt Flæsk med persillesovs, så du kommer ikke til at gå sulten fra dine vagter.

BUSBUS er placeret i Central Park, som ligger lige bag Orange Sceneplads.

OM OPGAVEN

Vi søger frivillige til at stå ved kassen, smøre sandwich osv. Er I en vennegruppe, garanterer vi, a I får alle jeres vagter sammen.

Du bliver en del af et større hold, og vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse, når du er på vagt.Du skal være fyldt 18 år ved festivalens start, og dine vagter vil typisk være 4x8 timer. 

VI TILBYDER

 • Adgang til alle dage på festivalen fra d. 24. juni til d. 1. juli.
 • Gratis mad og drikke, når du er på vagt.
 • Adgang til Volunteer Village med billig øl, kaffe og massage.
 • Mulighed for at booke plads på Volunteer Camping – varme bade, rene toiletter og nattero.

SÅDAN KOMMER DU MED

Klik på linket og udfyld informationerne: https://forms.gle/yt6EAR8tV4QtxzKm9

Har du nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på busbus.roskilde@gmail.com

Vi glæder os!                                   

De bedste festival-hilsner fra Jonas og Susanne / BUSBUS

ALDERSKRAV: Min. 18 år

SPROGKRAV: Dansk

 

Vil du gøre en forskel for de mange deltagere på RF 2023 og mærke pulsen på camping?  

Så kom og vær med som Service Manager i hjertet af Roskilde Festival – en tjans hvor du mærker camping pulsen, og hvor du får en følelse af at din tilstedeværelse gør en forskel. 

OMRÅDET

Dækker alle campingområderne i øst, syd, center og vest. Vi skal bruge en del og tilbyder en sjov, udfordrende og anderledes oplevelse af Roskilde Festival, og ikke mindst dets deltagere. 

Du skal være bindeled mellem foreningerne og deres frivillige, samt Roskilde Festival. Da områderne har mange forskellige udtryk, vil der være stor forskel på de opgaver, der skal løses, i eksempelvis “ Leave no trace “ og Regular camping. Der er altså mulighed for at have nogen indflydelse på, hvilken del af campingoplevelsen man gerne vil have mere af. Samlet vil der være ca. 130.000 personer på campingområderne i løbet af festivalen, og det bliver din opgave, sammen med resten af teamet, at gøre det til en god oplevelse for vores gæster. Du vil blive en del af Camping, som er forankret i Division Deltagere. I camping er vi organiseret med en Teamchef, en stabsfunktion med forskellige ansvarsområder (fx HR, foreninger, økonomi mv.), fire teamledere og 15 aktivitetsledere, et hold campingkoordinatorer samt holdet af Service Managers. 

ROLLEN SOM SERVICE MANAGER 

Du bliver en del af Camping, som består af en teamleder og aktivitetsledere for hvert campingområde. I den daglige drift vil du have et tæt samarbejde med campingkoordinatoren på beredskabskontoret, aktivitetslederen for området og supervisors fra foreningerne. 

 • Du sikrer sammen med den lokale forening en god og rolig ankomst for de mange gæster. 
 • Du leder med et smil og stor tolerance i den Orange ånd 
 • Du drifter området og sikre en god dialog mellem gæsterne, service værter og supervisors. 
 • Du er bindeled mellem forening, camping koordinator og beredskabskontor. 
 • Du sørger for at vores gæster får en god og komfortabel ramme for deres festivaloplevelse. 
 • Du planlægger vagten sammen med den afgående service manager. 
 • Du debriefer til den tilgående service manager. 
 • Du laver en log over vagten. 
 • Du understøtter vores bæredygtighedsstrategi. 

Alt dette foregår naturligvis i samspil med aktivitetslederen, den lokale forening og gæsterne. 

OM DIG

Vi vil naturligvis sørge for ordentlig træning, så du er klædt på til opgaven, men det er et stort plus, hvis du har erfaring fra Roskilde Festival. Derudover ser vi også meget gerne at du:

 • Er proaktiv og bidrager med en positiv energi, initiativ og handlekraft 
 • Er struktureret 
 • Er dygtig til at have mange bolde i luften samtidig 
 • Har et stort personligt drive og mod på at samarbejde med alle typer af mennesker 
 • Er klar på at være leder

SPØRGSMÅL? 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig gerne: martin.egeberg@roskilde-festival.dk

INTERESSERET? 

Hvis rollen bare MÅ være din, så skal du sende en gerne kort motiveret ansøgning til: martin.egeberg@roskilde-festival.dk hurtigst muligt.  

Der afholdes løbende samtaler med relevante kandidater.  

VILKÅR

Du har fire vagter af 8 timer, som udgangspunkt to før musikken starter og to under, men det er noget vi finder ud af sammen, og du vil selvfølge få vagter på samme tid, som den du evt. måtte ønske det med. 

Du vil modtage fire spisebilletter samt ti drikkebilletter som tak for din indsats. Derudover har du mulighed for overnatning i vores medarbejder camp, og fri adgang til Roskilde Festival under hele perioden. 

 • Forplejning under afvikling når du er på pladsen 
 • Adgang til Volunteer’s Village og Backstage Village 
 • T-shirt 
 • Adgang under hele Roskilde Festival

Ja, den er god nok: Kaffe Karma skal på Roskilde Festival og derfor søger vi nu frivillige, som har lyst til at være med.

Vi skal afsted med et par baristacykler på campingområdet og sælge let morgenmad, kaffe og kaffedrinks fra en kaffelounge i West City.

Hvornår?

Din indsats som frivillig i Kaffe Karma ligger i perioden lørdag d. 24. juni - søndag d. 2. juli.

Vi tilbyder

- Fuld festival adgang for 4 vagter af 8 timer

- Adgang til volunteer-bar og volunteer-camping

- Mulighed for at søge sammen med en ven (vi gør vores bedste for at give jer vagter sammen)

- Mulighed for at deltage i baristakursus i København og hilse på andre frivillige før festivalen

- Forplejning, når du er på vagt

- Kaffe Karma t-shirt

Opgaverne

Hos os kan du både være med som barista, karma-crew og runner.

Som barista er din vigtigste opgave at lave god espressokaffe – enten i vores kaffelounge eller ved vores baristacykler rundt på festivalpladsen. Ved baristacyklerne vil du, sammen med en makker, desuden have ansvar for at tage imod bestillinger og betaling fra kunderne. For at blive barista skal du have erfaring med en professionel espressomaskine.

Som karma-crew vil du hjælpe til med en række forskellige opgaver i kaffeloungen. Alt afhængigt af hvor travlt der er, kan du bl.a. få til opgave at hjælpe baristaen med at brygge filterkaffe, anrette morgentallerkener, tage imod bestillinger og betaling - og hvad der ellers kunne blive brug for hjælp til. Det kræver ingen erfaring at være en del af karma-crewet - kun godt humør! Som runner kommer du rundt på hele campingområdet og sørger for at både kaffelounge og baristacykler har mælk, kaffebønner, kopper osv. nok til at servicere de mange glade festivalgængere. Det er fysisk krævende at være runner, da vores baristacykler holder placeret rundt omkring på festivalen.

Hvorfor vælge os?

Kaffe Karma et fællesskab af frivillige kaffeentusiaster og socialt udsatte der er gået sammen om at servere en god kop kaffe. Sammen giver vi mennesker mulighed for at tage det første skridt, der giver troen på egne evner og skaber vej til ordinære jobs og/eller uddannelse.

I Kaffe Karma repræsenterer vi et rummeligt fællesskab, hvor vi efterstræber åbenhed, medbestemmelse, respekt og ansvar. Så uanset om du er høj eller lav, kommer fra Danmark eller udlandet, har været på festival før eller ej, så er du hjertelig velkommen på holdet.

Lyder det som noget for dig?

Lyder det som noget for dig, så er tilmeldingen åben NU! Tilmeld dig via denne mail: matilde@kaffekarma.dk. Skriv gerne et par ord om din erfaring og baggrund, hvilke opgaver du helst vil hjælpe til med og har du været med som frivillig på Roskilde Festival tidligere, så oplys også meget gerne dit peoplenummer. Læs mere om Kaffe Karma her: Kaffe Karma – Socialøkonomisk kaffeleverandør Vi glæder os til at byde dig velkommen i Kaffe Karma fællesskabet til sommer!

De bedste hilsner Kaffe Karma

Age Requirement: 18 years

Language requirement: English or Danish

Come help us prepare and serve excellent FISH & CHIPS and PO’BOY SANDWICHES all day.

Or what about the best breakfast choice ever: Eggs Benedict!

We’re a vibrant, friendly and dedicated little crew. We would love to have you and your friends as our volunteers.

Our simple mission is to provide scrumptious meals for our guests. We’re proud partners with Roskilde Festival since 2012.

TASK DESCRIPTION

When you’re participating with Feast you will be properly trained by our professional staff. On a typical shift there will be between 5 and 10 other volunteers participating with you. You will not be alone.

The task in CHIPPY includes cleaning, preparing food, serving food, talking to guests, providing guest service and / or performing night shift duties.

We’re located at the East Camping which means that we’ll be most busy before the actual inner festival site opens up on Wednesday 28th of June.

REQUIREMENTS

In Chippy you will be volunteering for 32 hours. Shifts are available between Saturday 24th of June - Saturday the 1st of July. You are expected to pick at least two shifts before the music days (Wednesday-Saturday), and you’re also expected to pick at least one night shift (00-08). A shift is 8 hours.

We’re looking for volunteers above the age of 18.

We enjoy collaboration with all kinds of different people.

We encourage young and old to apply and be part of our team.

PERKS

We very much encourage small groups of friends to join our team. Once on our team, you will be able to pick shifts yourself. When participating with Feast you will have a nice meal with us on the days you volunteer. We have a small area behind our restaurant where volunteers can have a break, charge their phones and have a coffee break + chat with the other volunteers. Being a volunteer with Feast also gives access to volunteer camping and various volunteer hubs around the festival where coffee, juice and cheap beers are available. Are you volunteering alone, you will easily get to know other volunteers.

Please register by using this link: www.feast-festival.dk

Once registered, you will be guided through a short sign-up process. Within a very short period of time you’ll have the opportunity to pick shifts. Once you’ve picked your shifts, you’re in. Questions: Call Carsten (+45 26357719) or write an email (cs@feast-festival.dk)

AGE REQUIREMENT: min. 18 years at the start of the festival

LANGUAGE REQUIREMENT: Danish or English

 

Så er det nu du kan blive en del af vores fantastiske frivillige team i madboden Brazil på Roskilde Festival til sommer.

Madboden Brazil har været med siden 2006 og har 219 frivillige som producerer og serverer risretter, burgere og kartofler for derved at støtte op om foreningslivet.

Brazil har døgnåben og holder til i Centralpark mellem Camping F og Pavillionscenen. 

OPGAVER

Madproduktion, oprydning og salg - herunder teamledelse og kokkehold.

VI TILBYDER

 • Fuld festival adgang for tre vagter – kun en af vagterne ligger musikperioden (Final Days)
 • Brazil-print til din yndlings t-shirt
 • Forplejning når du er på vagt + fyraftensøl
 • Mulighed for at tilmelde dig sammen med en ven og koordinere jeres vagter sammen.
 • Hyggeligt frivilligbagområde hvor mange nye relationer dannes.

Det er vigtigt for os at der skabes en platform for nye og gamle venskaber, så fællesskabet i Brazil føles attraktivt at være en del af, også når det går stærkt.

DINE KVALITETER

 • Har du lyst til at indgå i vores fantastiske fællesskab med frivillige fra mange lande og med forskellige baggrunde?
 • Vil du byde ind med positivt engagement og godt humør?
 • Kan du tale dansk og/eller engelsk og er over 16 år?

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Så er tilmeldingen åben, og det er nu du kan sikre dig en fed oplevelse som en del af madboden Brazil. Vi er klar til at byde dig velkommen i perioden 24/6-2/7.

Tilmeld dig NU via denne mail: brazil@hvk.dk

Sprogkrav:  Dansk 

Alderskrav:  +18 år 

Vi tilbyder et begrænset antal senior-roller til personer på 65+ år. Som senior skal du lægge en indsats på 75 % af det samlede timeantal. Skriv i ansøgningen hvis du er 65+ og ønsker disse vilkår.

 

God frivilligrolle med unikt internationalt team 

Kan du bevare roen og give et smil i – til tider – hektiske situationer?  

Esperantoholdet søger frivillige, gerne med mod på ledelse og initiativer til løsning af de mange små og store praktiske opgaver i indsatsen som servicevært. Humor, opmærksomhed og glimt i øjet er nogle af vores vigtigste arbejdsredskaber.

Tilmelding: http://esperantoholdet.dk  

LIDT OM INDSATSEN

Vores indsats er at stå vagt i Port 19 - det er den store nordlige publikumindgang fra Darupvej til festpladsen. Det handler om at byde gæsterne velkommen, tjekke armbånd samt tasker for større effekter. Indsatsen består af 3 X 8 timer plus lidt tid til briefing før og debriefing efter.  

Porten er bemandet fra onsdag til søndag og tjansen vil derfor være koncentreret i denne periode. Vi står i ly for sol og vind under alléen med bøgetræer i Port 19. Musikken fra Orange kan tydeligt høres når man er på vagt – du er velkommen til at danse med! 

Vi tager gerne hensyn til dine koncertønsker, men jo før du tilmelder dig, jo bedre muligheder har du for selv at vælge. 

HVEM ER VI?

Esperantoholdet har været med på Roskilde Festival i over 10 år med ry for god indsats og god stemning. Vi er et unikt internationalt team, der sætter pris på at mødes og holde et brag af en arbejdsfestival sammen. Vi har den holdning, at det er lige så vigtigt for os at vores frivillige har det godt, som at vi løser vores opgave med god stil.   

Vi sætter meget pris på vores frivillige og tilbyder god hygge, gratis strøm og gratis vegansk mad i vores komfortable base HELE gennem festivalen (det er så hyggeligt, at alle hjælper lidt med madlavning og opvask).   

Du kan tjekke os ud på vores lille festivalvideo her. 

Tilmelding og info: http://esperantoholdet.dk  

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Age Requirement

18 years

Hola! Come and volunteer with us at Mæxico.

Keen to become part of the volunteer family?
Then waste no time and take the next step. Use the following link to get your application in right now - very easy and super quick! http://chowco.typeform.com/roskilde?lead=RF

Do you want to be part of the greatest team at Roskilde Festival 2023?
We are excited to see you become part of our big, fun, and crazy volunteer family. Mæxico is a restaurant with three locations in beautiful Copenhagen. You’ve probably guessed it: we serve delicious Mexican food. With tacos and our famous limeade, we will bring Mæxican summer vibes to the festival. As a team we are celebrating our 8th year at Roskilde Festival – and we want you to be a part of the volunteer team!

What’s in it for you?
• Max. 24 hours of volunteering spread across 3 shifts + 1 hour orientation
• One meal per shift and a beer after every shift
• Acces to Roskilde Festival 2023
• Acces to the festivals variety of volunteer services
• Become part of a very cool volunteer team
• We are located on the festival-site close to the orange stage. We love that because we get     to listen to all the acts while volunteering!
• Possibility to fill different working positions
• Tasty food
• Gimmicks and fun

What we are looking for?
We are looking for people for various tasks including preparation, cashier, grill and service-line, so let us know if you feel you have skills within these areas.
Most importantly we are looking for:
• Fun people
• Minimum age of 18
• Team player and reliable
We cannot wait to read through your application and hopefully have you with us this year! If you have any questions, please don’t hesitate to email us at hola@maexico.com. Peace, love, and tacos. Mæxico’s Roskilde Team

Alderskrav: +18 år

Sprogkrav: Dansk

Vil du med som frivillig i vores madbod "Freshii" på Roskilde Festival og er du over 18 år? 

Hvis du kan svare JA til begge, så følg punkterne herunder og vær med til, at gøre #RF23 til sommerens bedste oplevelse.  


Tjansen går ud på at producere og lange lækker mad over disken til alle de sultne festivalgæster. 

DEAL’EN ER

 • Du lægger en indsats i sammenlagt 32 timer fordelt på 3-4 dage i madboden, og får adgang til festivalpladsen
 • Vi giver mad, drikke, pauser, snacks, snolder og kaffe mens du er igang 
 • Vi griner, tager pauser og hygger når der er tid til det, og samtidig banker vi igennem når der er behov for det  
 • Du får adgang til volunteer-bar, volunteer-camping og chillout-område 
 • Du får diplom for dit frivillige tjans som du kan bruge til fremtidige jobansøgninger 
 • Du skal være +18 år 

Hvis du er interesseret i opgaven, Så kan du Læse mere og se udtalelser  

Tilmeld dig her: https://www.freshiimadbodroskildefestival.com/ 

ER I 5+ VENNER DER TILMELDER JER BELØNNER VI JER I LØBET AF FESTIVALEN MED EN FED FESTIVAL PAKKE MED ØL OG LÆKKER MAD. 

Det er vigtigt, at I tilmelder jer hver for sig, men at I skriver i mailen, hvem I tilmelder jer sammen med. Det er en fordel hvis I tilmelder jer samme dag. 

Har du spørgsmål så skriv endelig til os. 

Frivilllig@freshiimadbodroskilde.com 

VI HÅBER AT SE JER SOM EN DEL AF TEAMET

 • /Freshii. Cecillie og Thor. 

Age requirements: 18+

Language requirements: Danish or English

Join the Orange side – we have coffee! Do you want to join an awesome festival team at Roskilde Festival 2023?

Then sign up as a volunteer, get access to the festival and bring a friend, if you like!

WHAT WILL YOU DO?

At CoffeeCow, you can volunteer in two ways: 1. Ranger and 2. Stand keeper.

Rangers are our ‘walkers’ who will walk around carrying a backpack full of coffee, filling cups at the festival. This is a physically demanding role, but it is also very fun, because you get to see and experience the festival, while selling coffee. There will also be ‘Irish Coffee’ shifts covering the inner festival area, which is also a lot of fun! We like calling rangers ‘CoffeeCow Angels’, because they really are the angels of the festival, who save lives with coffee!

Stand keepers are our baristas in the stands, who sell coffee to customers. This is also a lot of fun, and a social role with lots of great atmosphere :D

WHY SHOULD YOU VOLUNTEER WITH US?

At CoffeeCow, we like to see our volunteers and ourselves as one big happy family. We are proud of being empathetic, supportive and caring. We like being volunteers and having fun at the same time. CoffeeCow is a place where lasting friendships are built, with people from all over the world, who keep coming back year after year. We have secured a camp in the Silent & Clean area, which is truly part of creating that tight bond between volunteers. It is a chance for our volunteers to have fun together, with a space to breathe and get a good night’s sleep. And of course, there will also be a food voucher for each shift. You can learn more about the benefits of volunteering at Roskilde Festival here: https://www.roskilde-festival.dk/en/volunteers/become-a-volunteer/about-being-a-volunteer/

Tall or short, Danish or from abroad, prior experience or none, everyone is welcome with us, as long as you have a can-do attitude and the desire to be a volunteer. You don’t need special experience, training or physical strength, as long as you are ready to carry your weight. The only requirement is that you are at least 15 years old.

APPLY HERE: https://www.roskildefestivalvolunteer.dk/ For questions, please send an email to: roskilde@coffeecow.se

Alderskrav: 18+

Sprogkrav: Dansk

 

Team Affald og Genbrug søger frivillige til et hold, der sammen med vores renovatør Marius Pedersen tømmer skraldespande på campingområder – hurtigt og effektivt.

Erfaringen fra tidligere år var, at hele det frivillige hold syntes, at det var rigtig sjovt at køre rundt bag på skraldevognen, gøre folk glade ved at indsamle deres affald og dagen fløj simpelthen afsted.

HVAD SKAL DU LAVE?

 • Du bliver en del af en gruppe på 3-4 frivillige, som kører rundt med Marius Pedersen og tømmer skraldespandene på de forskellige campingområder.
 • To rutinerede medarbejdere fra renovationsfirmaet Marius Pedersen instruerer dig i, hvordan arbejdet udføres mest effektivt.
 • Helt konkret, vil du skulle trække skraldespandene hen til komprimatorvognen og stille dem på plads igen efter tømning.
 • Dele nye affaldsposer ud til gæsterne
 • Udover dine vagter, skal du før festivalen påregne tid til online undervisning (E-learning) vedr. dine opgaver.

Opgaven kræver ikke, at du er fysisk stærk. Du skal blot synes, at det er sjovt at være effektiv, så I kan nå mest muligt i løbet af dagen. Det er en indsats, hvor man gør en konkret og synlig forskel til glæde for festivalgæsterne. Er du smilende og glad, gør det bestemt heller ikke noget!

Rollen som MP Crew er 18+ år

HVORNÅR ER DINE VAGTER?

 • Du har tre dagsvagter i perioden lørdag d. 24. juni – lørdag d. 1. juli
 • Din sidste vagt er søndag d. 2. juli som er obligatorisk – her afvikles vores sidste opgave
 • Alle vagter er i tidsrummet 08:00 – 17:00

VI TILBYDER

 • Partout adgang til festivalen inkl. adgang til Volunteer camping og Volunteer Village
 • Attraktive vagter, så du kan opleve mest mulig fest og musik
 • Er I en gruppe venner, kan I komme på hold og vagt sammen – det finder vi bare ud af!
 • Meal- og drikkevouchers samt et varmt bad efter din vagt
 • Har du blod på tanden så er der mulighed for at blive en fast del af teamet

SKAL DU VÆRE MED?

Vi glæder os til at høre fra dig, mange hilsener fra hele Team Affald og Genbrug!

Alderskrav Min. 18 år (afhængig af funktion)

Sprogkrav Dansk

Ramsø søger dig til at tage del af to forskellige stillinger: Billetsælger og Stationsguide.

Billetsælger
Har du en født sælger i maven? Så har vi brug for dig. Du kommer til at at sælge billetter på Roskilde Station, til festival-toget som kører vores glade festivalgæster til og fra festivalstationen i Camp West.
For at være sælger skal du minimum være 18 år.

Stationsguide
Mange festivaldeltagere kender ikke til Roskilde Station og derfor har vi også brug for dig til at være guide og hjælpe gæster rundt på stationen og få dem på rette vej. Du vil få en tæt kontakt til og dialog med de øvrige deltagere (både gæster og andre frivillige).
Som stationsguide ser vi gerne at du er minimum 18 år -men der er mulighed for yngre frivillige, på baggrund af individuel vurdering. 

Praktisk
• Adgang til Roskilde Festiaval i hele festivalperioden

• Adgang til volunteer village

• Adgang til Frivillig camping

• 32 timers frivillig indsats - 4 vagter a' 8 timer. 
2 vagter i løbet af de første 4 dage og 2 vagter i løbet af musikdagene

• Mulighed for masser af gode oplevelser og erfaring

Under vagten vil der selvfølgelig være forplejning og adgang til gratis mobilopladning.


Lyder det noget for dig? Eller har du nogle spørgsmål?
Så kontakt os på rframsoevagt@gmail.com

 

AGE REQUIREMENTS: Min. 18 years old

LANGUAGE REQUIREMENTS: All nationalities are welcome

 

Do you want to join a great festival team at Roskilde Festival 2023?

Then sign on as a volunteer, get access to the festival and feel free to bring your friend, significant other, roomie or someone else!

We are TEAM FOOD COURT, a team of almost 400 volunteers who make sure that all practicalities are taken care of for festivalgoers and food stands in the Food Court area during the festival – and we also dismantle everything and clean up after the festival. We have many recurring volunteers from previous years, but we also need new happy volunteers who are ready to help.

Why become a volunteer with Team Food Court?

As part of Team Food Court, you get a full festival ticket to Roskilde Festival, meals and beverages during shifts, access to Volunteers’ Village with free hot showers, wellness area, free lemonade, tea and coffee, cheap food and beverages, exclusive concerts and last, but not least: You will become part of Roskilde Festival’s greatest volunteer community (as far as we’re concerned). We believe in freedom with responsibility, and we want it to be a fun experience to be a volunteer. We like to have a snack break during shifts and drink a beer together after closing time.

Learn more about volunteering at Roskilde Festival here: https://www.roskilde-festival.dk/en/volunteers/become-a-volunteer/about-being-a-volunteer/

What is Food Court?

Food Court covers a large area of the Inner Festival Area where popular and innovative food stands and bars sell everything the heart desires. In order for food stands to focus on what they do best; preparing food and serving drinks, Team Food Court takes care of all the practicalities.

What exactly will you do?

As part of our Operations Team, you have 3 shifts covering 24 hours (divided on day/evening/night) during the music days (28 June – 1 July). The tasks consist of:

 • Cleaning tables and benches
 • Collecting and emptying rubbish
 • Keeping the Food Court Backstage area clean
 • Access control at Food Court Backstage
 • Opening and closing the Food Court morning and evening
 • Helping food stands and bars with ad hoc issues

What skills do you need to volunteer with Team Food Court?

Everyone with a can-do attitude and the desire to volunteer is welcome, no matter your size, nationality, or prior experience. You don’t need to be particularly strong or have any experience or training, as long as you are ready to put in an effort. We do have an age limit of minimum 18 years.

So if you are ready to join Team Food Court’s great community and help create a super cool Roskilde Festival, then write to Team Food Court Recruiting and HR at foodcourt@roskilde-festival.dk. Remember to write ”Frivillig Drift” in the subject line. Feel free to bring your friends, as you can get a spot on the same team and perform your shifts together.

We look forward to seeing you at RF 2023!

ALDERSKRAV: 18 år ved festivalens start

 

Har du lyst til at opleve suset ved åbningen af festivalpladsen på første række?

Og er du fyldt 18 år inden den 28/06-2023. Så er dette måske noget for dig.

Lige nu søger Hvalsø FDF frivillige til at tjekke armbånd ved Main Gate og central park, som er publikumsporte fra campingområdet og ind til festivalpladsen.'

OM OPGAVEN

Vi har flere typer af opgaver, så som:

 • Tjek af armbånd, der giver adgang til området
 • Tjek af at det kun er tilladte ting der medbringes ind på området.
 • Vi tager os af alle henvendelser der kommer fra gæsterne, og løser disse bedst muligt.
 • Vi sørger for tilkaldelse af samaritter og andet relevant personel, hvor det er nødvendigt.
 • Vi sørger for at gæsterne kommer fint ind og ud af festivalpladsen.

Så om du er helt grøn både som frivillig og på Roskildefestivalen, du har ledererfaring, ønsker ansvar for driften af porten eller ønsker en af vores andre opgaver, så er du velkommen hos os. 

Vi afholder et infomøde om mandagen inden festivalen starter, hvor vi viser lidt rundt og gennemgår arbejdsopgaverne. Vores erfaring er at er man informeret, så føler alle sig i gode hænder.

VI SØGER

Hos vores frivillige søger vi:

 • Du er over 18 år

 • Du kan bære en orange vest

 • Du møder folk med respekt og et smil

 • Du løser problemer fremfor at skabe dem

 • Du bidrager med en god stemning før, under og efter dine vagter

OM OS

Hos os yder man en frivilligindsats på 24 timer som ligger mellem 28. juni og 2. juli 2023. Man har 3 vagter som hver varer 8 timer. Du er selv med til at ønske vagterne og du kan tage dine vagter sammen med dine venner.

Vi har en mission om at hos os skal det være en god oplevelse at være frivillig. Vi oplærer vores vagtledere i god ledelse og vi søger for gode arbejdsforhold.

Vi laver et afslappende baseområde, i Volunteer Village (tæt på Arena og Bar Rock) hvor du kan holde din pause og slappe af. Her sørger vi for at man kan få en kop kaffe, the eller sodavand til vagten eller en øl efter vagten. Når du er på vagt får du derudover madbilletter, som man kan benytte i madboderne på festivalen.

SKAL DU MED?

Så skriv til os på rfporte@gmail.com og få mere info.

ALDERSKRAV: vi har enkelte pladser til frivillige under 18 år.

SPROGKRAV: du skal kunne tale og forstå dansk, svensk eller norsk

 

Hos os yder man en frivilligindsats på 24 timer som ligger i musikdagene 28. juni – 1. juli. Ved tilmelding vælger du selv dine vagter.

Vi tilbyder dig som frivillig mad fra onsdag den 28. juni kl. 17 til og med lørdag den 1. juli om aftenen, også selv om du ikke er på vagt.

OPGAVEN

Vi står for at alle toiletter på selve festivalpladsen (IKKE campingområder) er top shiny

 • Renholde håndvaske som skrubbes med sæbe
 • Skifte toiletpapir, feje og fjerne papir på toiletter, og rydde op rundt om bygningerne
 • Sikre toiletterne ikke stopper til og ser pæne ud
 • Indrapportere ”uorden” på toiletter
 • Poser til hygiejnebind skiftes og affaldsposer tømmes
 • På morgenvagter skal alle toiletter rengøres grundigt
 • På øvrige vagter rengøres toiletterne efter behov

Læs mere om frivilligindsatsen og tilmeld dig her: www.aifpaaroskilde.dk

Age requirements: 18+

Language requirements: Danish or English

Other: Possibility of senior volunteer terms (65+)

 

Do you want to be part of Team Mikropolis at this year’s Roskilde Festival? Now is your chance! At Mikropolis, we serve the best cocktails at the festival, but we need awesome volunteers to help us. You don’t need prior experience; we make sure you get the necessary training.

This year, Mikropolis has a stand at Camping, where we sell a selection of our cocktails. Alongside a handful of other volunteers, you will be responsible for delivering the good vibes and high ambitions for Mikropolis Bar.

ABOUT MIKROPOLIS

At Mikropolis, we make products that focus on being the best drink for the moment in the right format. We don’t believe that a drink can change people’s behaviour, but we do believe that we can make the best drink for behave. It’s one thing to make a good drink once. The key is to be able to do it over and over again.

MIKROPOLIS OFFERS

Good vibes and room for everyone! We take pride in serving the festival’s many participants and making sure they don’t go away thirsty.

Therefore, we are looking for enthusiastic and committed people, who can perform this task, when we stand together to serve people with the best cocktails. In exchange for the approx. 32 hours, divided over 3 shifts between 24 June and 1 July, you will get a Full Festival ticket and one meal at each of your shifts.

We offer full access to the festival incl. access to restricted areas (Volunteer Camping, Volunteers’ Village and bar).

Mikropolis Bar has its own (home) base with a variety of benefits, where volunteers can hang out between shifts.

We guarantee high spirits and the chance to be on shift with your favourite person, and even choose what days to be on shift, so that you are free to see your favourite bands and artists.

Mikropolis Bar welcomes all nationalities and it is therefore not a requirement that you speak Danish, but English is a must. You must be 18 years old at the start of the festival. You will get a Mikropolis merchandise t-shirt.

We offer a limited number of senior roles for people aged 65+. As a senior, you must put in an effort of 75% of the normal total number of hours. 

YOUR TASKS

Serve cocktails (RTD, ready to drink) - Partial cocktail preparation (ice and garnish) - Opening/closing the stand - Operate the cash register - Spread good energy between festivalgoers and co-volunteers We look forward to hearing from you and having you aboard the Mikropolis team!

Read more and sign up for the team here: https://mikropolis-festival-volunteers-2023.confetti.events/

If you have any questions, you are welcome to contact us on the contact details below.

 

Best, Mikropolis Simone Lindstrøm

simone@mikropolis.dk +45 3165 6456

Age requirements: 18+

Language requirements: Danish or English

 

DO YOU WANT TO MAKE A DIFFERENCE in CARAVAN AT ROSKILDE FESTIVAL?

Then you have come to the right place!

WHAT ARE WE DOING

We are looking for camping hosts for CARAVAN at Roskilde Festival 2023. You will be part of a larger team making sure that all the guests in our caravan camping have a fantastic festival. We are there to offer service and support in case anyone needs a hand. We make the caravan camping the greatest place to stay at Roskilde.

WHEN?

You will be volunteering at the festival for 4*8 hours over period of June 24th to July 2nd. You can apply with your friends, ant we will try our very best to make sure that you have all your shifts with your friends if possible.

WE OFFER

We offer you full access to the whole festival and free meals and drinks every day throughout the whole festival (at our base).

You also have the opportunity to become a member of ”Klub Roskildejob”. Read more on our website, www.roskildejob.dk. This year we have special focus on creating a great social life at our base, so you do not want to spend your time anywhere else.

You can also enjoy the special offers available for all volunteers by the festival such as the option to stay at Volunteers Camping or access to Volunteers Village.

Before the festival starts we invite all our volunteers to an information meeting in Roskilde. In case you cannot participate, we arrange a similar meeting prior to first shift at the festival site.

SPECIAL NEEDS

If you are a person with special needs, wanting to volunteer at Roskilde Festival, ROSKILDEJOB might be the right place for you. Please send us an e-mail with your phone number and we will call you back and see if we can arrange something that suits both our needs.

WHO ARE WE?

ROSKILDEJOB is part of Skovvejens Blå Spejdere (a scout group outside of Holbaek) and all our profit from the festival, is given to the scout group to offer children and youth great experiences in nature.

SOMETHING FOR YOU?

Check our website and sign up via this link: https://roskildejob.dk/info-til-frivillige-2/

Any questions – write to: info@roskildejob.dk

Age requirements:  Min. 16 years old

Language requirements: Danish or English

 

We are looking for volunteers for our services at the festival, where we make sure that festival participants have power for their phones. Most of our stands are located in the camping area, and you can choose what shifts you want, and which shift package suits you the best.

THE TASK

We need volunteers for a number of different tasks, but the main task is to service thousands of happy festivalgoers. For the last 10 years, we have made sure that people’s phones are charged. The participant rents a power bank with swapping service, and can swap it once a day. We also handle other service functions such as making sure that participants can swap their Soundboks batteries. Your team leader will give you a thorough instruction at your first shift, so that you can concentrate on spreading the good vibes.

WE OFFER

Full access to the festival incl. access to restricted areas (Volunteer Camping, Volunteers’ Village and bar) We have our own home base with activities, parties, lots of cosy atmosphere and cold beers (and sodas)! Free breakfast all days from 7:30-10:30 regardless if you have a shift or not Light catering while on shift Volt charging service – so you don’t have to worry about your phone running out of juice A large team of more than 500 volunteers A cute goodie bag (you don’t want to miss this one)

INTERESTED?

Sign up as a volunteer or learn more at getvolt.dk/volunteer

AGE REQUIREMENTS: +18 years

LANGUAGE REQUIREMENTS: Danish or English

 

In our tight-knit unit, we ensure good vibes as well as the opportunity to experience both the Camping Area and Inner Festival Area to assist with solving tasks. This way, you will get a more nuanced experience of the atmosphere, scope and running of Roskilde Festival.

THE TASK

The tasks can be urgent in nature or in areas with unexpected high pressure. You might be sent to a food stand to help with food preparation and sale, or to help with building/preparations before opening of the Inner Festival Area, repairs, transport and deliveries, Gate Guard, ad hoc tasks etc.

You will act as a temp, covering different tasks for 32 hours divided on 4 shifts between 24 June and 1 July, meals and beverages are included – half of the shifts will be during the music days.

WE OFFER

You will get a wristband with access to all days, t-shirt, access to Volunteer Camping and access to 2 x Volunteers’ Village (one area with its own small stage) and Volunteer Hub East and West as well as Backstage Village. These areas are for volunteers only, and offer clean toilets and shower facilities, free tea, coffee, water and lemonade, and you can charge your phone. It’s meant to be a space for volunteers to breathe and relax for a while.

At our base in Temp Service, we also have a cosy waiting area, toilets, beverages, and the opportunity to charge your phone and borrow a power bank.

Read more about Roskilde Festival as a non-profit and charitable organisation… ”all financial profit from Roskilde Festival – and from all our activities throughout the year – is distributed to initiatives that benefit children and young people as well as cultural work.”

Donations | Roskilde Festival (roskilde-festival.dk)

… New acquaintances, even friendships, are waiting for YOU when you are sent into the field by our friendly dispatchers… and we will take good care of you. You will not be sent out on a task that might be or feel problematic for you.

’Our’ temps has to be treated well!

JOIN US and experience RF 23, the party, and the music from the inside and outside. Unfortunately, we have very few tasks for people under 18.

INTERESTED? 

Write to Kristian on kristian.andersen@roskilde-festival.dk

ALDERSKRAV: Min. 21 år d. 22. juni 2023

SPROVKRAV: Dansk

 

Roskilde Festivals Team Safety værter søger frivillige til at være Safety værter.

Safety værter er festivalens øjne, øre og hænder ”i marken”, varetager en lang række opgaver, der strækker sig fra at være festivalens ambassadør og guide til at være en aktiv del af det stående beredskab ved utilsigtede hændelser.

Du vil få mange kilometer i benene, en tæt kontakt til og dialog med de øvrige deltagere (både gæster og andre frivillige) og vil i mange tilfælde være ”den første” på stedet og derfor også kunne være en ”problemknuser” for mange af de små udfordringer, der opstår undervejs på festivalen og vil i sidste ende kunne føle, at du og din indsats faktisk har gjort en forskel.

OM DIG

Vi søger personer der har en eller flere af de nedenstående kompetencer og kvalifikationer:

 • Du er moden af sind.
 • Du har hjertet på rette sted.
 • Du ser ikke problemer men udfordringer og har en servicemæssig tilgang til dem.
 • Du vil gerne gøre en forskel.
 • Du har måske også en professionel eller anden baggrund i enten pædagogik, beredskab, håndtering af mennesker eller konflikthåndtering f.eks. gennem arbejde?

Vi sætter dog krav om at det følgende er på plads:

 • Du er fyldt 21 år senest d. 22. juni 2023.
 • Du skriver, læser, taler og forstår dansk.
 • Du kan fremvise en ren straffeattest.

Herudover er det en fordel, hvis du:

 • ikke føler ubehag ved større forsamlinger af mennesker
 • ikke føler dig utilpas ved kommunikere ved hjælp af radio
 • ikke bliver afskrækket af at se mennesker der føler sig dårlige eller er kommet til skade.
 • er i rimelig fysisk form.

DET MED SMÅT

Du vil skulle levere en personlig indsats der består af :

 • afsætte ca. 30 min til en samtale med en HR ansvarlig (f.eks. pr. telefon eller andet)
 • forudgående deltagelse i et obligatorisk 12 timers kursus i Roskilde eller i Jylland (sted ukendt pt) på en dag i maj eller juni
 • ”hjemmearbejde” i form af læsning af materiale som f.eks. Festivalens sikkerheds- og beredskabsplaner
 • 4 vagter a ca. 8 timers varighed (32timer +) i løbet af festivalperioden
 • Frivilligt deltage i enkelte kurser og/eller møder før under efter festivalen.

Vores samlede fysiske indsats under festivalen begynder lørdag d. 24 juni 2023 og er ikke afsluttet før sent søndag d. 2. juli 2023.

Vores opgave foregår udendørs og døgnet rundt under hele festivalen.

Vi går i små teams af 2 personer, der fortrinsvis vil blive sat op med personer, der kompletterer hinanden. 

Vores vagtplan afspejler de forventningerne vi har til antallet af ”udfordringer” og derfor vil:

 • Mindst 1 til 2 vagterne vil ligge ”om natten” (22.00-06.00)
 • Mindst 2 vagter ligge under ”musik-dagene” (onsdag-lørdag)

Rollen er nomineret som minimum en Festivalfrivillig 32+ men også med mulighed for en rolle som Medskaber

HVORDAN KOMMER VI VIDERE?

Skriv til frivillig.safety@roskilde-festival.dk

Og du vil herefter snarest blive kontaktet af et medlem af ledelsesteamet

Ses vi på RF23? Det håber vi at vi gør 😉

AGE REQUIREMENTS: Minimum 18 years

LANGUAGE REQUIREMENTS: Danish or English 

 

If you want to help direct and secure the traffic around Roskilde Festival, then we have the effort for you.

THE TASK

Our effort takes place on the roads just north of the festival, around the main entrance to the agricultural fair grounds/festival area (Darupvej & Maglegårdsvej). We ensure that only vehicles with the right permits are allowed through our gates and locks, as well as checking wristbands on passengers and pedestrians at the entrances to the festival. Only volunteers or festival workers enter through our entrances, so it's all wristband checks, no searches. We help those without the right permits with instructions on where to go to get them. In addition, we are responsible for checking parking permits in a single parking lot. We man a total of 2 locks, 2 gates for vehicles, 2 entrances and 1 parking lot.

WHAT DO WE EXPECT?

You need to cover 4 shifts of 8 hours. You get to choose when, but they must be chosen as one package. We will open for shift selection as soon as we have our volunteers and schedule in place.

Of course, you  will be at your shift on time, preferably a little early, and you must not be under the influence. 

You always respond with a smile. Even if we check permissions and wristbands, we are still a service function.

WE OFFER

 • Full festival ticket incl. access to special volunteer areas (Camping and Volunteers’ Village)
 • Own base area with cheap draft beer, sofas, games, parties and lots of coziness.
 • Free breakfast every day at 7:30-10:30
 • Catering when on shift
 • 1 Festival volunteer goodie-bag (you can thank us later)

WHY US

You become part of a team and community like no other. We pull together, even if we can still feel the aftereffects of yesterday’s party  and the weather is against us. We always take on challenges with a smile –  and a pint when the shift is over (maybe several). We are happy to go the extra mile for our volunteers as long as the respect is mutual.

Are you interested or have more questions? Contact Dennis (+45 22995875), or Troels (+45 30617041) and we will help you as best we can. You can also write to us at roskilde@dragonsfloorball.dk, or join our Facebook group https://www.facebook.com/groups/RFDRAGONS. See you?

HG/Næstved Dragons is a small floorball club in Næstved. We are close to 80 members with approximate 50/50 distribution between senior and youth. Everything we earn at the festival goes uncut to the association's operations and activities. However, our goal is that about 1/3 of the profit should benefit our volunteers at the festival.

Age Requirement

18 years

Language requirement

English

We are
-A young Team on the lookout for volunteer colleagues in our Pakistani Food court stand at Roskilde Festival 2023. Apply with your friend or as a group.
-A young team, who for the most of us have worked together on last year's festival and had a wonderful time. On daily basis a big part of our Roskilde team is already working together in our busy central Copenhagen restaurant close to Nørreport. We are very including and are already a multi-international team with team members from all over the world.
-Looking for new team members who will be able to do shifts of three times 8 hours from Wednesday the 28th of June – Saturday 1st of June. The job-description includes making french-fries; making rice; serving our world-famous Butter Chicken, and of course keeping up our good spirits within the team. We are in the search for around 10 volunteers and feel free to apply with your friends or as a group.

We offer

 • Full festival access.
 • Access to special areas; Volunteer Village with special offers on food/drinks etc during the festival.
 • Possibility for Volunteer Camping.
 • Free meal per shift.
 • Intro day at Zahida restaurant with tour, food tasting and possibility to meet the rest of the team.
 • Possibility for applying with friends.
 • No shifts for all the warm-up days from Saturday the 24th of June -Tuesday the 27th of June.
 • A free ´After Festival´ get-to-gether with your other team members from the summer, at the ´Chateau Motel Disco´ in August/September

Our stand will be located in the big ´Food court´. A part of the ´Food court´ has an area for when you have your break, and also toilet facilities just for volunteers. There will be no heavy lifts and so on, but you need good shoes for standing up. It is important for us that you bring a smile, and want to take part in joining us in our small community.

Does it Sound like sweet music in your ears?
Then all you have to do is write us on rf@zahida.dk With your full name; Adress and phone-number.
If you join by yourself, or if you are a group?
-If you register as a group, all you need to do, is send a mail with their information's and who they register with.
-We will call you soon after so we can say hi. :)
You will receive a confirmation on mail, where we also will tell you more about signing on in our group. If you have any questions, please direct them to our mail: rf.zahida@gmail.com or call team leader Morten on 31-14-25-48 

If you want to read more about the terms as a volunteer on Roskilde you find them here. FAQ om at være frivillig | Roskilde Festival (roskilde-festival.dk)
Look forward to hearing from you

Best ´festival-greetings´ Team Zahida.

Vi kan ikke vente med at få slået de første teltpæle i mulden, tænde op under gryderne og få serveret en hulens masse dejlig mad på Roskilde Festival. Har du lyst til at være med?Vi søger frivillige kræfter til vores store madbod på årets Roskilde Festival. Opgaverne er alt fra at bage brød, røre i gryderne, lave sandwich, blende smoothies, skænke øl og andre sjove opgaver. Vil du med?Du bliver en del af et lystigt hold, der elsker mad, musik og sammenhold.Vi lover uforglemmelige oplevelser, for vi når man knokler, griner, hygger og fester sammen, så venter der smukke øjeblikke, et unikt fællesskab og ganske ofte nye venskaber.Det er både muligt at hjælpe til før og under musikdagene.
 
I vores bod er alle sprog velkomne, den meste information vil dog foregå på dansk eller engelsk. Nogle opgaver skal man være over 18 år for at varetage, derfor bedes du oplyse din alder ved fremmøde. 
Læs mere på MEYERS egen hjemmeside